Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Όλα όσα έγιναν στο ταξίδι τους στο Λονδίνο!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αποκτήσει το τελευταίο διάστημα το δικό της κανάλι στο youtube, όπου ανεβάζει διάφορα βίντεο με στιγμές από την καθημερινότητά της, αλλά και θέματα που την απασχολούν. Πριν λίγες μέρες, η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη στο Λονδίνο, με αφορμή δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις των Onirama, στην βρετανική πρωτεύουσα.

Φυσικά, για άλλη μια φορά, η Σίσσυ δεν γινόταν να μην ακολουθήσει τον Θοδωρή στο Λονδίνο, καθώς φροντίζει να είναι πάντα στο πλευρό του, σε κάθε εμφάνιση που πραγματοποιεί με το αγαπημένο συγκρότημα. Η παρουσιάστρια, αφού επέστρεψε στην Ελλάδα, έφτιαξε και ένα νέο vlog, στο οποίο μας έδειξε όλα όσα έκανε εκείνη και ο σύζυγός της στην βρετανική πρωτεύουσα.
Έτσι, η Σίσσυ κατέγραψε όλες τις δραστηριότητες που έκανε στο Λονδίνο, είτε μόνη της, είτε με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Το ζευγάρι απόλαυσε βραδινές βόλτες στους δρόμους του Λονδίνου, πήγαν στα μαγαζιά αλλά και επισκέφτηκαν το μουσείο της Madame Tussauds. Από την άλλη, όταν η παρουσιάστρια έμενε μόνη της, καθώς ο frontman των Onirama είχε πρόβες, έκανε το μασάζ της, χαλαρό μπάνιο και μεγάλες βόλτες στο Λονδίνο!
[ot-video][/ot-video]