ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – Nikita: «Δεν είναι εύκολο να αρέσεις σε όλους»

Ο Nikita έχει φτιάξει νέο δίσκο με μια παρέα συνεργατών, μεταξύ των οποίων και η απίστευτη φωνή που γνωρίσαμε μέσω του Voice, Τζωρτζίνα Καραχάλιου. Ο καλλιτέχνης μιλά στο Music.Net.Cy γι’ αυτό το δίσκο με τίτλο «Back to Life».

1. Νέο τραγούδι το “I didn’t believe” από την νέα δισκογραφική σου δουλειά “Back to Life” Τι θα ακούσουμε;
Σίγουρα Θα ακούσετε πολύ rock…

2. Ποιοί είναι οι συντελεστές του “Back to life” και τι προσδοκάς;
Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τους μουσικούς που κατάθεσαν την ψυχή τους σε αυτή την δουλειά επί ευκαιρίας GIORGINA KARAXALIOU, Βασίλη Ποδαρά, Πέτρο Ξουραφά, Πέτρο Χαραλαμπίδη και Μάριο Δαούση, προσδοκώ το album να αγαπηθεί από τον κόσμο όπως το αγαπήσαμε και εμείς .

3. Από πού αντλείς έμπνευση για να γράψεις τραγούδια;
Πολλά τραγούδια είναι εμπνευσμένα από διάφορες καταστάσεις και συμβάντα. Νομίζω ότι σαν άνθρωποι κουβαλάμε μέσα μας πολλά πράγματα. Κάποια στιγμή αυτά όταν πάρουν την απόφαση αποκαλύπτονται από μόνα τους χωρίς να τα εγκαλούμε.

4. Πως μπορεί να προμηθευτεί κάποιος τα τραγούδια ή το cd;
Μπορεί ο κόσμος να προμηθευτεί και τα 7 τραγούδια του “BACK TO LIFE”στο I-TUNES, DEEZER KAI SPOTIFY.

5. Πως θες να είσαι σε μερικά χρόνια από σήμερα;
Να έχω κάνει ωραία τραγούδια που να μείνουν στον κόσμο να έχουμε υγεία και να με αγαπάνε. Δεν είναι εύκολο βέβαια να αρέσεις σε όλους.

6. Επόμενα μελλοντικά σχέδια υπάρχουν ετοιμάζεις κάτι για το καλοκαίρι;
Θα ήθελα να παίξουμε ”LIVE”αλλά πρώτα θέλω τα τραγούδια να ακούσουν και να αγαπηθούν από τον κόσμο. Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για το κάλεσμα σας!!!καλή συνέχεια.

7. Kύπρο θα σε δούμε καθόλου;
Εννοείτε αγαπημένη Κύπρος, με συνδέει μια σχέσης αγάπης έχω εργαστεί και για ένα μεγάλο διάστημα. Και είναι χαρά μου με την πρώτη ευκαιρία να έρθω πάλι.

8. Μια ευχή για τους θαυμαστές σου και τους αναγνώστες του Music.Net.Cy;
Να έχουν δίπλα τους ανθρώπους που τους αγαπάνε και αγαπούν και ακούνε όμορφη μουσική γιατί η μουσική μας κάνει να νιώθουμε καλά, να νιώθει καλά η ψυχή μας. Και όταν μας εκφράζει ακόμα καλύτερα!

9. Κλείνοντας θέλω να μου πείτε μια φράση, μια ευχή ή ένα πιστεύω δικό σας για όλα αυτά που ζούμε.
Εύχομαι πάνω από όλα ψυχραιμία και σίγουρα όχι βιαστικές κινήσεις. Και πάνω από όλα εύχομαι καλή δύναμη και να κατανοούμε τους άλλους. Έτσι τα πράγματα ίσως φτιάξουν προς το καλύτερο. Όταν βγούμε από το εγώ μας και αρχίσουμε και βλέπουμε και τους άλλους…