ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Άγγελος Ανδρεάτος – «Θα ήθελα ντουέτο με τον Αντώνη Βαρδή»


Ο Άγγελος Ανδρεάτος είναι ένας από τους «αγγέλους» της μουσικής , με συνταξιδιώτη του στο μουσικό του ταξίδι τον μάνατζέρ του, ερμηνεύει καινούργια τραγούδια και μας μαγεύει…

Συνέντευξη στη Στέλλα Παπά

1. Άγγελε μου , νέο τραγούδι , νέα αρχή ….και θα είσαι δίπλα μας ……;
Νέα αρχή δε θα το έλεγα… Θα έλεγα πως πρόκειται για μία εξέλιξη, που περιλαμβάνει ένα νέο κύκλο πραγμάτων. Το νέο μου τραγούδι με τίτλο «Θα Είμαι Δίπλα Σου», έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες μέρες από την HeavenMusic και είμαι πολύ χαρούμενος, που μία εταιρία τέτοιου βεληνεκούς, με ενσωμάτωσε στο δυναμικό της! Η μουσική στο κομμάτι είναι δική μου, ενώ η στίχοι του Ιωάννη Ραφτόπουλου. Παράλληλα έχει κυκλοφορήσει και το βίντεο κλίπ, με σημαντικά κοινωνικά μηνύματα, σε σκηνοθεσία του Αλέξη Κωνσταντινίδη, ενώ έχει ήδη ξεπεράσει τις 50.000 προβολές στο YouTube και αρκετά airplays σε ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου.

2. Αν δεν κάνω λάθος έχεις αρχίσει και κάποιες εμφανίσεις ;
Ναι, εδώ και ένα μήνα περίπου ξεκίνησα τις εμφανίσεις μου στο Πειραιώς stage, στην Αθήνα και σας περιμένω όλους!

3. Πόσο εύκολο είναι για εσένα να μηδενίζεις τη ζωή σου και να την ξανά αρχίζεις ; Πότε και πόσο συχνά το κάνεις αυτό ;
Αυτό γίνεται σε κάθε νέα απόφαση που καλούμε να πάρω… Κάνω μία σύντομη ανασκόπηση γεγονότων και καταστάσεων, βλέπω τί λείπει σε ‘μένα και τί υπάρχει σε αφθονία αντίστοιχα και τότε μηδενίζω το κοντέρ και αναλόγως πράττω.

4. Όλοι οι καλλιτέχνες έχουν ένα μάνατζερ… φαντάζομαι θα έχεις και εσύ . Αλήθεια πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος αυτού του ανθρώπου στη ζωή σου ;
Δεν μου αρέσει η λέξη μάνατζερ, αλλά καλύτερα θα έλεγα το άλλο μου μισό στην καλλιτεχνική μου πορεία, αυτός που με συμπληρώνει, που περνάμε μαζί και τα εύκολα και τα δύσκολα, τις αποτυχίες και τις επιτυχίες. Τον έχω βρει τα τελευταία 4 χρόνια… Είναι ο Σωτήρης Καραμπέτσος και θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια για όλα!

Official Facebook page

5. Θα ερμήνευες τραγούδια με πολιτικό περιεχόμενο ;
Αναλόγως τα μηνύματα που θα έχει, γιατί γενικά πιστεύω πως η μουσική υπάρχει σε όλους τους κλάδους και έχει πολύ μεγάλη δύναμη.

6. Σε ενοχλεί που κάποιοι αποκαλούνε τους νέους τραγουδιστές «εμπορικούς»;
Γενικά δεν πιστεύω στους τίτλους … Ένας καλλιτέχνης, είτε πρωτοεμφανιζόμενος, είτε όχι την δική του ταυτότητα και όλα κρίνονται στον χρόνο. Ανεξαρτήτως τίτλου ή όχι η εμπορικότητα, όπως και η διαχρονικότητα φαίνονται στην πορεία..

7. Με ποιο συνάδελφο σου θα ήθελες να κάνεις ντουέτο ;
Θαύμαζα και θαυμάζω πολύ τον Αντώνη Βαρδή! Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της Ελληνικής δισκογραφίας. Έχει προσφέρει πολλά και η μουσική βιομηχανία του οφείλει πολλά… Δυστυχώς όμως, δε βρίσκεται πια κοντά μας…. Ωστόσο κάτι ετοιμάζω με τον Σαράντη Αλιβιζάτο, τον μεγάλο τραγουδοποιό και συνεργάτη του Αντώνη Βαρδή, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα και με φέρνει κατά κάποιον τρόπο κοντά του!

8. Ποιο τραγούδι θα αφιέρωνες στην κοπέλα σου και γιατί ;
Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι, αλλά σίγουρα το «Θα Είμαι Δίπλα Σου», είναι ιδανικό και προσφέρεται για κάθε είδους αφιέρωση!

9. Θα έκανες συνεργασία με κάποιο ραπερ;
Εννοείται… σε όλα τα ενδεχόμενα είμαι ανοιχτός! Η μουσική δεν έχει όρια…

10. Στην Κύπρο θα μας έρθεις καθόλου ;
Όλο το συζητάω και όλο κάτι γίνεται και δεν έρχομαι…. Το καλοκαίρι ετοιμάζω μία μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και ελπίζω να ενσωματωθεί και η Κύπρος… είμαι πρόθυμος πάντως να ανταποκριθώ σε κάθε κάλεσμά σας, με την πρώτη ευκαιρία!

11. Ποια ταινία ή σειρά θα ήθελες να «ντύσουν» μουσικά τα τραγούδια σου ;
Μια καθημερινή σειρά, όπως για παράδειγμα το “Μπρούσκο”.