Συγκινεί ο Λιάγκας – «Μην ντρέπεστε να πείτε ένα ανέκδοτο στον άλλο, για να ξεχαστεί»


Στην επιστροφή του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του για την απώλεια του πατέρα του.

«Όλοι έχουμε απώλειες και είναι μέσα στη ζωή και ο θάνατος. Θα σας πω πως το βίωσα εγώ μια εβδομάδα τώρα… Καλό θα είναι να μιλάς στους ανθρώπους που βιώνουν την απώλεια. Ο μικρότερος λόγος καλοσύνης –ακόμα και το χτύπημα στην πλάτη- είναι αναγκαίος. Μη ντρέπεστε να πείτε συλλυπητήρια, να πείτε μια καλή κουβέντα, ένα ανέκδοτο, μια πλάκα για να τον κάνετε τον άλλο για να ξεχαστεί. (…) Την ημέρα την παλεύεις, το βράδυ είναι πολύ δύσκολο. Εκεί είναι που αισθάνεσαι την απόλυτη μοναξιά», είπε με νόημα ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκε με τους τηλεθεατές μη πτυχή του πατέρα του που δεν ήταν γνωστή: «Ο πατέρας μου ήταν ένας πολύ ωραίος άνθρωπος. Είχε φτερούγες να αγκαλιάζει όλον τον κόσμο. Αυτή τη βδομάδα μου έστειλαν άνθρωποι μηνύματα και μου λένε: “Κύριε Λιάγκα ξέρετε τα τελευταία δύο χρόνια, δε μας έπαιρνε ενοίκιο”. Μου είχε αφήσει μέχρι και λεφτά για την κηδεία του, χωρίς να το ξέρω. Η ζωή συνεχίζεται…»

 

Πηγή: vipnews.gr