Η SHISEIDO συμπληρώνει 150 χρόνια ζωής και γιορτάζει την αληθινή ομορφιά


Η SHISEIDO συμπληρώνει 150 χρόνια ζωής και γιορτάζει την αληθινή ομορφιά

 Από το 1872 τη χρονιά δημιουργίας της εταιρίας SHISEIDO και το πρώτο φαρμακείο στην Ginza της Ιαπωνίας από τον Arinobu Fukuhara, η πασίγνωστη πλέον εταιρία καλλυντικών, γιορτάζει φέτος150 χρόνια αληθινής ομορφιάς, προσφέροντάς μας αυτοπεποίθηση, ζωντάνια και δύναμη.

Για το ορόσημο των 150 χρόνων SHISEIDO, πραγματοποιήθηκε και η λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 28 Σεπτεμβρίου 2022, στο 1888, στην καρδιά της Λευκωσίας. Εκ μέρους του ομίλου C.A. Papaellinas, αντιπροσώπου της εταιρίας στην Κύπρο, εκλεκτοί καλεσμένοι, συνεργάτες και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, έδωσαν το παρών τους.

Η κ. Αθηνά Νικολαΐδου, Senior Marketing Manager της SHISEIDO στον όμιλο εταιριών C.A. Papaellinas, καλωσόρισε τους καλεσμένους και ανέφερε στην ομιλία της «..τα 150 χρόνια SHISEIDO, Ginza Tokyo, σημαίνουν 150 χρόνια υψηλής αφοσίωσης στην έρευνα, την εξέλιξη και την τεχνογνωσία, με στόχο η SHISEIDO να παρέχει τα καλύτερα δυνατά προϊόντα με ασφάλεια. Εδώ στον Όμιλο C.A Papaellinas αισθανόμαστε ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες με την εταιρία SHISEIDO, τη δέσμευση και το πάθος για ομορφιά, κάνοντας κάθε γυναίκα να αισθάνεται όμορφη, δυνατή και με αυτοπεποίθηση». Επιπλέον, εκ μέρους της SHISEIDO ταξίδεψαν ειδικά για την εκδήλωση από το Παρίσι ο κος Julien Fagoaga, η κα Aurelie Giraud και η κα Nathalie Kats-Dubois με την τελευταία να αναφέρει μεταξύ άλλων «ότι η SHISEIDO συνεχίζει να στοχεύει στην έρευνα και να πρωτοπορεί».

Με αφορμή τους εορτασμούς για τα 150 χρόνια SHISEIDO, η εταιρία παρουσιάζει μια Limited edition συλλογή από εμβληματικά προϊόντα που χαρακτηρίζουν 3 γενεές, σύμβολα της κληρονομιάς του παρελθόντος, της καινοτομίας του παρόντος και του μέλλοντος της μάρκας. Τα προϊόντα της συλλογής αποτελούν σταθμό στην τεχνολογική εξέλιξη της περιποίησης του δέρματος όντας πολυβραβευμένα και εμπλουτισμένα με υπερσύγχρονες τεχνολογίες οι οποίες παρουσιάζονται για πρώτη φορά στον κόσμο των καλλυντικών προϊόντων περιποίησης.

ABOUT SHISEIDO:

Η εταιρία SHISEIDO, εκπροσωπείται στην Κύπρο από τον όμιλο C.A Papaellinas.

Η SHISEIDO, εδώ και 150 χρόνια, αφιερώνει τις έρευνες της ολοκληρωτικά στην ανακάλυψη της τελευταίας τεχνολογίας για να αποκαλύψει την πραγματική, εσωτερική και εξωτερική ομορφιά μας. Στόχος της μάρκας, είναι να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους πελάτες της με ασφάλεια. Η έμπνευση της προέρχεται από τη φύση, ενώ δεσμεύεται απέναντι στη μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης.

Ο όμιλος SHISEIDO δραστηριοποιείται σήμερα σε 120 χώρες και λειτουργεί 8 ερευνητικά και αναπτυξιακά κέντρα, συμπεριλαμβανομένου του GIC στη Γιοκοχάμα που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το 2019, προωθώντας τη συνεργασία και την ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ του κοινού, των επιστημόνων και ειδικών του χώρου των καλλυντικών. Η πράξη είχε στόχο την ενσωμάτωση νέων πληροφοριών και ειδικεύσεων δουλεύοντας μαζί, για τις νέες καινοτομίες του μέλλοντος.

Η SHISEIDO, μετρά μέχρι στιγμής 29 βραβεία από το International Federation of Societies of Cosmetic Chemists (IFSCC) και κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στις βραβεύσεις για καινοτόμες επιστημονικές πρακτικές σε σχέση με άλλες μεγάλες εταιρίες στον χώρο των καλλυντικών.

Τα καλλυντικά SHISEIDO θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα περιποίησης και ομορφιάς Παγκύπρια.

 

ΟΝΟΜΑΤΑ:

 1. Aurélie Giraud, Δήμητρα Παναγή, Αθηνά Νικολαίδου, Julien Fagoaga, Χρυστάλλα Κουρρή, Μαριτίνα Ψαρά, Natalie Kats – Dubois, Χρίστος Παπαέλληνας.
 1. Τόνια Αριστοκλέους, Μιράντα Βιολάρη, Άντρεα Φωτίου, Κλειώ Μαρίνα Σταύρου, Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου, Γιάννης Κυριάκου.
 2. Ζώη Σοφοκλέους.
 3. Catalina Ancuta.
 4. Άντρεα Ταουξή.
 5. Ντία Αρίστου, Ειρήνη Χριστοφόρου, Χρυστάλλα Κουρρή.
 6. Στάλω Ηλια, Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου, Νατάσα Αλεξάνδρου.
 7. Δέσποινα Πούρεκκου, Σταύρη Μελέκκη.
 8. Αθηνά Νικολαΐδου, Άντρια Ελευθερίου.
 9. Μάρσια Θρασυβούλου.
 10.  Νικόλ Ζένιου, Κλαίρη Σκουφίδου.
 11. Αλέξανδρος Γεωργίου, Σωτήρης Διάκου.
 12. Χάρης Παπαθεοχάρους, Άντρεα Καφά, Κώστας Καρνάκης.
 13. Στιγμιότυπο από την εκδήλωση. Αθηνά Νικολαΐδου, Julien Fagoaga, Natalie Kats – Dubois.
 14. Κρίστυ Αγαπίου.
 15. Κάλια Ελευθερίου.
 16. Νάταλυ Κωνσταντινίδου, Χάρης Κυπριανού.
 17. Στιγμιότυπο από την εκδήλωση με τις Fortissimo.
 18. Στέφανη Παναγή.
 19. Η ομάδα της Shiseido.