«Σε Συνάντησα»: Ο Ηλίας Καμπακάκης κυκλοφορεί καινούργιο τραγούδιΤο νέο τραγούδι του Ηλία Καμπακάκη κατακλύζει τις σκέψεις με μνήμες και εικόνες.

Ο Ηλίας Καμπακάκης, ένας τραγουδιστής και δημιουργός με ατόφιο ταλέντο, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις μουσικές επιλογές του.

Ο καλλιτέχνης που έχει κερδίσει το κοινό με τη μελωδικότητά του, αλλάζει ύφος και επιστρέφει με μία βαθιά συναισθηματική ερμηνεία και ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι που έχει τον τίτλο «Σε Συνάντησα».

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει προσωπικά ο ταλαντούχος Ηλίας Καμπακάκης και τους στίχους δίνει η μοναδική Ελένη Γιαννατσούλια, πιστή συνοδοποίρος του σε κάθε δισκογραφικό βήμα του.

Στην παραγωγή του single «Σε Συνάντησα» ξεχωρίζει το αποτύπωμα του έμπειρου Χρήστου Soumka.

Ο Ηλίας Καμπακάκης αποκαλύπτει την πιο ευαίσθητη πλευρά του με μία δυναμική μπαλάντα που αποτελεί κατάθεση ψυχής και κατακλύζει τις σκέψεις με μνήμες και εικόνες.

«Σε συνάντησα τυχαία και σε είδα μια χαρά και κρατιέμαι κάθε μέρα στην εικόνα αυτή γερά… Σε συνάντησα τυχαία κι ήταν δώρο η στιγμή για να πάω παραπέρα, όπως έκανες κι εσύ…»

Παράλληλα ο Ηλίας Καμπακάκης συνεχίζει να εξαπλώνεται ως δημιουργός. Όλο αυτό το διάστημα έχει χαρίσει συνθέσεις του σε καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Κότσιρας, ο Γιώργος Μαζωνάκης, Νίκος Μακρόπουλος, ο Δήμος Αναστασιάδης, έχοντας την ευκαιρία να παρουσιάσει το εύρος του ταλέντου του.

Το νέο single του Ηλία Καμπακάκη με τίτλο «Σε Συνάντησα» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal Music.

Πηγή : HIT CHANNEL