Σε καθηλώνει το Ρουά Ματ; Διάβασε εδώ τι θα δεις στη συνέχεια!


Οι περιγραφές των επόμενων επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 Κύπρου είναι εδώ, για να μάθετε πως θα εξελιχθούν οι ιστορίες και οι χαρακτήρες!

Διαβάστε εδώ:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 41ου (245) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Η Ρεγγίνα αρνείται πεισματικά πως έχει οποιαδήποτε ανάμειξη με την δολοφονία του εικοσάχρονου νεαρού, αλλά δεν πείθει τον Δημήτρη που διατηρεί τις επιφυλάξεις του. Ταυτόχρονα σε μια στιγμή αδυναμίας ο Μάξιμος κάνει μία νύξη στην Ρουμπίνη για την μητέρα της και παρά το ότι μετά προσπαθεί να τα μαζέψει η Ρουμπίνη αποφασίζει να στραφεί προς εκείνη την κατεύθυνση για να μάθει τον λόγο που δεν μπορούν να είναι μαζί. Η Ευδοκία εξηγεί στην Ηρώ τι την έσπρωξε να κάνει ό,τι έκανε και εκείνη αποφασίζει να μιλήσει στην Ιωάννα για να ξαναπροσλάβει την Ευδοκία. Την ίδια στιγμή ο Ηρόδοτος τρώει το παραμύθι για τον δήθεν εραστή της Αλέξιας, ενώ οι σχέσεις της Μαρίας και του Φίλιππου εξακολουθούν να μην έχουν καμία βελτίωση.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 42ου (246) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Ο Μάξιμος μαθαίνει από την Παυλίνα ότι ξέρει τα πάντα για το φοβερό μυστικό που τους χωρίζει με τη Ρουμπίνη. Η Παυλίνα πλέον τον δικαιολογεί απόλυτα και του ζητάει συγνώμη. Η θέση της απέναντι στην Ρουμπίνη είναι πάρα πολύ δύσκολη, γιατί έχει υποσχεθεί να μην της αποκαλύψει το μυστικό. Ο Πέτρος απαντάει στο μέιλ που έστειλαν στη Ρεγγίνα και πάει ο ίδιος να βρει τον αποστολέα. Αποκαλύπτεται ότι η Ρεγγίνα είχε βρεθεί κι άλλες φορές με τον δολοφονημένο Σταύρο. Ο Ηρόδοτος έχει αποφασίσει να κατακτήσει την Αλέξια από τον γιατρό και κάνει προσπάθειες, οι οποίες όμως πέφτουν στο κενό. Η Ιωάννα, μετά από πιέσεις του Μιχαήλ, αποφασίζει να μην ξαναπάρει στη δουλειά την Ευδοκία. Της στέλνει όμως ένα μεγάλο ποσό σε επιταγή, την οποία η Ευδοκία δεν δέχεται. Ο Μάξιμος στήνει παγίδα στον Αντρέα και του αποσπά το τάμπλετ του, το οποίο δίνει στον Φίλιππο, που προσπαθεί να το ανοίξει για να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Αντρέα. Όταν ο Αντρέας ανακαλύπτει πως του λείπει το τάμπλετ του, δίνει εντολή να ψάξουν στο σπίτι του Φίλιππου. Η Σαμ αποκαλύπτει στον Μάξιμο πως η Ρουμπίνη είναι έγκυος…

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 43ου (247) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Ο Μάξιμος μαθαίνει πως η Ρουμπίνη είναι έγκυος και χάνει το μυαλό του! Χωρίς δεύτερη σκέψη, πάει σπίτι της και ζητάει εξηγήσεις! Ο Ηρόδοτος προσπαθεί απεγνωσμένα να ρίξει την Αλέξια, όμως πέφτει σε τοίχο! Ένας διαρρήκτης μπαίνει στο σπίτι του Φίλιππου και του παίρνει κάτι σημαντικό.. H Ιωάννα κάνει μια πολύ γενναιόδωρη πράξη και αφήνει την Ευδοκία υπόχρεη.. Παράλληλα, ο Φίλιππος, πιο οργισμένος από ποτέ, εμφανίζεται στο σπίτι του Αντρέα με πολύ άγρια διάθεση! Προς έκπληξη όλων, η Μαρία παίρνει το μέρος του Αντρέα αυτή τη φορά.. Η μοίρα παίζει βρώμικο παιχνίδι στην Ρουμπίνη, καθώς απ’ τη μια στιγμή στην άλλη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον θάνατο..

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 44ου (248) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα, η Ρουμπίνη μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο έχοντας τη βεβαιότητα ότι έχασε το παιδί του Μάξιμου… Την ίδια στιγμή η Μαρία διώχνει το Φίλιππο κι αποφασίζει μετά από το συναισθηματικό εκβιασμό που δέχεται από τη Νεφέλη, να συγκατοικήσουν με τον Αντρέα. Ο Πέτρος δίνει τα λεφτά στο Χρήστο, προκειμένου να μη δείξει τη φωτογραφία της Ρεγγίνας με το δολοφονημένο αγόρι στην αστυνομία. Και αφελώς νομίζει ότι όλα τελειώνουν εδώ… Ο Ηρόδοτος γκρεμίζει το πιο ισχυρό όπλο της Ιωάννας – τα λεφτά- επιστρέφοντας την επιταγή του Σάββα. Ο Μιχαήλ με την Παυλίνα παντρεύονται… Κι όλα θα μπορούσαν να ήταν υπέροχα, αν η Ιωάννα δεν ζητούσε από το Μιχαήλ να δώσει τόπο στην οργή για να προσλάβουν ξανά την Ευδοκία στο εργοστάσιο… Το «ναι» του Μιχαήλ θα είναι καθοριστικό και τα πάντα ανατρέπονται!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 45ου (249) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Ο Μάξιμος μαθαίνει ότι το παιδί που γεννάει η Ρουμπίνη είναι δικό του και σπεύδει στο νοσοκομείο! Ο Πέτρος ζητάει λεφτά απ’ την Ρεγγίνα για να πληρώσει τον εκβιαστή της, χωρίς όμως να της πει τον πραγματικό λόγο.. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ με την Ευδοκία μιλάνε για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες κι αυτός της ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα.. Ο Φίλιππος, χάνει την ευκαιρία που είχε για να περάσει τη μέρα με τη μικρή Νεφέλη και προβάδισμα στα μάτια της Μαρίας παίρνει για άλλη μια φορά ο Αντρέας.. Ο Σάββας ρίχνει τον εγωισμό του και μετά από παρότρυνση του Μίλτου, αποφασίζει να γεφυρώσει τη σχέση του με την Ιωάννα.. Ο Μάξιμος είναι ο πρώτος που βλέπει τη Ρουμπίνη μετά τη γέννα και της λέει πως ξέρει ότι το παιδί είναι δικό του.