Σε δημοπρασία το… DNA της Μαντόνα – Έξαλλη η τραγουδίστρια, μπλόκαρε τη διαδικασία

Εντολή να μην πραγματοποιηθεί δημοπρασία με πολύ προσωπικά αντικείμενα της Μαντόνα έδωσε ένας δικαστής του Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Η «ιδιαίτερη» δημοπρασία θα περιλάμβανε εσώρουχα της τραγουδίστριας, μια ερωτική επιστολή από τον πρώην φίλο της, και μία βούρτσα με τρίχες της.

Ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Μανχάταν, διέταξε την αφαίρεση των αντικειμένων από τη δημοπρασία που είναι προγραμματισμένη για σήμερα, μετά από κατεπείγουσα αγωγή της βασίλισσας της ποπ.

Στην αγωγή της η Μαντόνα δηλώνει αηδιασμένη που ένας θαυμαστής της θα μπορούσε να έχει στην ιδιοκτησία του ένα κομμάτι της. «Το DNA μου θα μπορούσε να εξαχθεί από μία τρίχα από τα μαλλιά μου. Είναι εξωφρενικό και πολύ προσβλητικό, το DNA μου να δημοπρατείται», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «πραγματικά σοκαρίστηκα με τη δημοπρασία της επιστολής του Σακούρ γιατί πραγματικά δεν γνώριζα ότι δεν ήταν πλέον στην κατοχή μου».

Η συγκεκριμένη επιστολή αναμενόταν να αποφέρει τουλάχιστον 400.000 δολάρια.

Η επιστολή είχε γραφτεί το 1992 και παραλήπτης ήταν ο τότε εραστής της Μadonna, John Enos, ο οποίος πούλησε πρόσφατα την επιστολή ενώ ο νέος ιδιοκτήτης αποφάσισε να τη δημοσιεύσει. Στο γράμμα αυτό η Μαντόνα άφηνε υπαινιγμούς για το ταλέντο της (τώρα) φίλης της Σάρον Στόουν.

Στην επιστολή της, η Μadonna ανέφερε: «Είναι τόσο απογοητευτικό να διαβάζω ότι η Whitney Houston έχει τη μουσική σταδιοδρομία που εγώ θα επιθυμούσα να είχα και ότι η Sharon Stone έχει την κινηματογραφική καριέρα που δεν θα έχω ποτέ. Όχι επειδή θέλω να είμαι σαν αυτές τις γυναίκες, αλλά γιατί προτιμώ να πεθάνω, καθώς είναι τόσο τρομερά μέτριες και πάντα προβάλλονται ως δείγματα αρετής και σαν μέτρο σύγκρισης ώστε να με ταπεινώσουν».

Η Sharon Stone, απάντησε την περασμένη Πέμπτη στην καλή της φίλη, με μια ανάρτηση στο Facebook: «Αγαπητή Μαντόνα. Πρώτον, νομίζω ότι είναι εξωφρενικό που κάποιος δημοσιεύει τις ιδιωτικές σου επιστολές. Επομένως δημοσιεύω και εγώ δημοσίως. Ξέρεις ότι είμαι φίλη σου. Έχω ευχηθεί σε κάποιες προσωπικές στιγμές να ήμουν μία ροκ σταρ… αισθάνθηκα όσο μέτρια με περιέγραψες. Γνωρίζουμε και οι δύο, όπως μόνο αυτοί που έχουν επιβιώσει τόσο πολύ καιρό γνωρίζουν, ότι το να μας ανήκει η μεριότητά μας είναι ο μόνος τρόπος να μας ανήκει η δύναμή μας. Για να γίνουμε αυτό που έχουμε γίνει και δύο μας. Σε αγαπώ και σε λατρεύω. Δεν θα στραφώ απέναντί σου διεισδύοντας στη δική σου προσωπική διαδρομή. Σάρον».

[ot-video][/ot-video]