Σχολικές στολές για… «curious minds» από τα Marks & SpencerΤα M&S αποτελούν τον απόλυτο προορισμό αγορών σχολικών στολών για παιδιά με όρεξη για μάθηση και περιπέτεια, με κομμάτια που είναι προσεκτικά σχεδιασμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και με έξυπνες τεχνολογίες που θα κάνουν την προετοιμασία για το σχολείο πιο εύκολη από ποτέ. 

Ιδανικά για όλα τα παιδιά με ανεπτυγμένη την ανάγκη της μάθησης και της εξερεύνησης, τα κομμάτια είναι έξυπνα εξοπλισμένα με καινοτομίες όπως το Ultimate Shirt που δεν χρειάζεται σιδέρωμα και προσδίδει ανθεκτικότητα στους λεκέδες, ούτως ώστε τα παιδιά είτε ζωγραφίζουν είτε παίζουν στη φύση, τα ρούχα τους να καθαρίζονται πανεύκολα. Η γνωστή τεχνολογία StayNEW™ στα polo μπλουζάκια μειώνει την πιθανότητα ξεθωριάσματος από τα επαναλαμβανόμενα πλυσίματα, κρατώντας τα ρούχα καινούργια και φανταχτερά για περισσότερο χρόνο. Όπως όλες οι σειρές ένδυσης των M&S, όλο το βαμβάκι που χρησιμοποιείται στις σχολικές επενδύσεις είναι υπεύθυνα επιλεγμένο. 

Τα M&S βρίσκονται εδώ για να βοηθήσουν τα παιδιά που δεν σταματούν να μαθαίνουν, διευκολύνοντας την προετοιμασία τους για τη νέα σχολική χρονιά με βοηθητικές πρακτικές όπως η τεχνολογία Expandicuff™ που προσφέρει ελαστικότητα για εύκολο ντύσιμο και άνεση. Παράλληλα, τα παντελόνια προσφέρονται σε ποικιλία μεγεθών και εφαρμογών, με ελαστικότητα στη μέση και ρυθμιζόμενα στριφώματα με δυνατότητα επιμήκυνσης μέχρι και 3 πόντους για να αντέξουν τη γρήγορη ανάπτυξη των παιδιών στη διάρκεια του χρόνου. 

Παράλληλα, η νέα συλλογή Plus-Fit προσφέρει μέχρι και 6 εκ. μεγαλύτερο μέγεθος. Η εν λόγω συλλογή είναι διαθέσιμη σε πουκάμισα, σορτσάκια, παντελόνια και φούστες. 

Τα M&S έχουν φροντίσει για κάθε παιδί, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών με αισθητηριακές αναπηρίες προσθέτοντας στην γκάμα των σχολικών τους στολών τη σειρά Easy Dressing Range. Η σειρά αυτή, που αφορά παιδιά από 5 μέχρι 17 ετών, έχει αναπτυχθεί με τη συμβολή του Εθνικού Αυτιστικού Συλλόγου (The National Autistic Society) του Ηνωμένου Βασιλείου και περιλαμβάνει παντελόνια, σορτσάκια και φούστες. 

Η επιλογή των σχολικών στολών από τα M&S εξασφαλίζει ότι το επαναλαμβανόμενο πλύσιμο δεν θα καταστρέψει την ποιότητα, ενώ τα παιδιά μπορούν να απολαμβάνουν το διάβασμα και το παιχνίδι από την είσοδό τους στο σχολείο μέχρι την ώρα που θα μπουν στο σπίτι.

Οι σχολικές στολές βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα M&S στη Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πάφο, αλλά και διαδικτυακά.

Για OnLine παραγγελίες και δωρεάν παράδοση με αγορές άνω των €30, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.myvlmstore.com για παραγγελίες για τη Λευκωσία, ενώ για παραγγελίες για τις πόλεις Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πάφο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.symeonidesfashion.com.