Σασμός: «Η Τζένη τρέφει συναισθήματα για τον Νικηφόρο»


O Σασμός συνεχίζει την ανοδική πορεία του και οι εξελίξεις που θα συμβούν είναι πολλές στις ζωές των ηρώων.

«Η Τζένη τρέφει συναισθήματα για τον Νικηφόρο. Μεγάλωσαν μαζί από παιδιά στο ίδιο χωριό, τον αγαπάει πολύ» είπε η Σάντυ Χατζηϊωάννου , η οποία υποδύεται την Τζένη στον «Σασμό».

Επίσης, μίλησε για τον Άγη και το «ροζ βίντεο», αλλά και την σχέση της με τον Νικηφόρο, δίνοντας και ένα spoiler. «Η σχέση της Τζένης και του Νικηφόρου θα περάσει σαράντα κύματα αλλά θα παραμείνουν ζευγάρι» αποκάλυψε στην «Super Κατερίνα».

«Θα βρουν την Τζένη πολλά άσχημα πράγματα αλλά θα φτιάξουν με τον καιρό. Θα ζήσει αναποδιές αλλά θα βρει τη δύναμη είτε μόνη της, είτε με τη βοήθεια άλλων ανθρώπων, να τα ξεπεράσει» εξήγησε η ηθοποι΄ςο και συνέχισε σχετικά για το ροζ βίντεο, στο οποίο παγιδεύτηκε από τον Άγη… «δεν μίλησε η Τζένη σε κανέναν, γιατί ήταν φοβισμένη και δεν ήξερε πώς να το χειριστεί… ‘Ηταν μπερδεμένη, ήταν στην εφηβεία, δεν ήξερε τι της συμβαίνει, γιατί είναι 18 χρονών … Δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν για τις αποφάσεις και τις επιλογές του. Χρειάζεται πολύ μεγάλη δύναμη για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο» τονίζει». Τέλος, αποκάλυψε ότι ο ρόλος της είναι κομβικός, ότι οι γονείς της θα ζητήσουν να πάει να τους βρει, οπότε θα θελήσει να φύγει από την Κρήτη…».