«Σασμός 2»: Το soundtrack του β’ κύκλου της επιτυχημένης σειράς Μουσική: Νίκος Τερζής – Στίχοι: Γιάννης Κότσιρας


Η Panik Oxygen παρουσιάζει τη συνέχεια του πιο επιτυχημένου τηλεοπτικού soundtrack των τελευταίων ετών, το «Σασμός 2», σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Γιάννη Κότσιρα, τα τραγούδια του οποίου ερμηνεύουν καταξιωμένοι ερμηνευτές.

Ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας μας χάρισαν και κατά τον β’ κύκλο της καθηλωτικής σειράς του Alpha μοναδικές μουσικές στιγμές, μέσα από τις εξαιρετικές μουσικές και τους εμπνευσμένους στίχους τους, που «ντύθηκαν» με μοναδικές ερμηνείες.

Το «Σασμός 2» περιλαμβάνει 14 τραγούδια που συνόδευσαν τους πρωταγωνιστές καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν,  τα οποία απέσπασαν αποθεωτικές κριτικές και σχόλια, αγαπήθηκαν από το κοινό, ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια digital streams και YouTube views. Το album περιλαμβάνει και τραγούδια τα οποία, μέχρι πρότινος, δεν είχαν κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και γίνονται τώρα διαθέσιμα.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά): Μελίνα ΑσλανίδουΜυρτώ ΒασίλειουΕλεωνόρα ΖουγανεληΧρήστος ΘηβαίοςΓιάννης ΚοτσιραςΔημήτρης ΜπάσηςΔήμητρα ΜπουλουζουΓεωργία ΝταγάκηΗλιας ΠαλιουδάκηςΕύα Παπαδάκη, Βασιλης ΣκουλάςΚωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης.

Το «Σασμός 2» είναι τώρα διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε μορφή CD στα φυσικά σημεία πώλησης.

Βρείτε το album «Σασμός 2» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3PQLDP7
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3O8ESa3
Deezer: https://bit.ly/3D3Zw53

Δείτε την album playlist: