Εμείς βρήκαμε την εταιρεία που θα μας κάνει τα διαφημιστικά δώρα για τους πελάτες μας!

Μετά απο μεγάλη έρευνα στην Κυπριακή αγορά εμείς καταλήξαμε στον βασιλιά του διαφημιστικού δώρου και εξηγούμαι.Η εταιρεία μας  Breakers Cyprus εδώ και καιρό έψαχνε ένα συνεργάτη που να μας δώσει ιδέες και δείγματα για διαφημιστικά δώρα για τους πελάτες μας τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Θέλαμε ένα συνεργάτη που να εμπνέει εμπιστοσύνη, να έχει άμεση εξυπηρέτηση, καλές τιμές και το κυριότερο παράδοση την μέρα και ώρα που συμφωνήσαμε.

Τα βρήκαμε όλα στην Κυπριακή εταιρεία SAPO, το βασιλιά του διαφημιστικού και επιχειρηματικού δώρου και στον κύριο Σωκράτη Ψαρά που απο την πρώτη κιόλας συνάντηση νιώσαμε ότι ενδιαφερόταν για τις ανάγκες μας και ήθελε να μας εξυπηρετήσει γρήγορα και επαγγελματικά. Μας ξενάγησε επίσης και στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και showroom της εταιρείας του στα Λατσιά.

Δείτε πιο κάτω τον κατάλογο της εταιρείας SAPO ή επικοινωνήστε μαζί τους στο 22488300

Download 2019 Catalogue in PDF


 

 

THE SAPO 2019 CATALOGUE HAS BEEN LAUNCHED !!!
It is with great pleasure that we announce that our new Business and Personal Gifts catalogue is now available. The catalogue is available Free of Charge at our showrooms at Nicosia , Limassol and Larnaca. Visit our website www.sapo.com.cy for further details or call us at 77776676.
In addition the catalogue is provided electronically @ www.sapo.com.cy/virtual19/index2.html
We look forward to your challenge..