Σάκης Τανιμανίδης: Ρώτησαν τη Χριστίνα Μπόμπα για γάμο, αλλά…

Η απάντηση της, το βλέμμα του Σάκη, τα γέλια και οι αμηχανίες...

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκαν στα MAD VMA 2017 και όπως ήταν φυσικό, κάμερες, φωτογράφοι και δημοσιογράφοι τους περικύκλωσαν. Μπορεί να βρισκόμαστε λίγο πριν τον τελικό του Survivor, όμως οι πρώτες ερωτήσεις κινήθηκαν αλλού. Τελικά, αποφάσισε το κορίτσι πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της;

«Όταν το αποφασίσουμε θα το μάθετε», είπε η Χριστίνα Μπόμπα. Όσο για το αν ψάχνει νυφικό, παίρνει ιδέες από τα social media.

Του μαγείρευε του αγοριού στον Άγιο Δομίνικο; Όταν ακούστηκε η συγκεκριμένη ερώτηση, ο Σάκης Τανιμανίδης κοίταξε ψηλά, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε με αμήχανο χαμόγελο: «Δεν χρειάστηκε να μαγειρέψω γιατί εκεί υπήρχε μέρος να τρώει όλη η ομάδα του Survivor».

Ποιον παίκτη του Survivor ξεχωρίζει ο Σάκης; «Όλοι οι παίκτες είναι σαν παιδιά μου. Ένας κι ένας είναι σαν παιδιά μου», είπε ο παρουσιαστής. Σχετικά με τις «κλοπές» φαγητού που είχαν γίνει στο παιχνίδι, ο Σάκηε είπε: «Αν το γνωρίζαμε από πριν θα το είχαμε αποτρέψει. Δεν το γνωρίζαμε, ήταν κάτι που δεν επηρέασε το παιχνίδι καθόλου, ήταν αμελητέες οι ποσότητες και είναι κάτι το οποίο είναι λογικό και στα πλαίσια του παιχνιδιού».

[ot-video][/ot-video]