Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την γνωστοποίηση του γάμου [pics]


Είναι πλέον γεγονός ότι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα παντρευτούν το καλοκαίρι. Το λαμπερό ζευγάρι θα αρχίσει τις εντατικές προετοιμασίες για το γάμο του, που θα γίνει με παρανυφάκια τα παιδιά του, μόλις ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ολοκληρώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι στην καλύτερή του φάση και δεν είναι τυχαίο που αποφάσισε φέτος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Κάτια Ζυγούλη. Η οικογενειακή τους ευτυχία συμπληρώθηκε με τον ερχομό του Ρουβά junior τον περασμένο Απρίλη και τα επαγγελματικά του Σάκη είναι στο peak τους.

Οι συνεχόμενες sold out βραδιές στο Κέντρο Αθηνών, το νέο του τραγούδι “Ζήτημα Ζωής” που έκανε ρεκόρ views και shares στα social media από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας, η εντυπωσιακή του παρουσία ως coach στο The Voice και η γενική αποδοχή και αγάπη από το κοινό, τους συνεργάτες και τους παίκτες είναι μόνο κάποια από αυτά που τον είδαμε να κάνει φέτος. Φυσικά, ακολουθεί και η παρουσίαση του X Factor που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σύντομα.

Την ίδια ώρα, ο Σάκης Ρουβάς δεν ξεχνά και τις οικογενειακές του υποχρεώσεις ενώ δίνει το παρών και σε βραδιές που έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Δεν θα μπορούσε να λείπει, λοιπόν, από το Baraonda Music Hall το βράδυ της Τρίτης όπου πραγματοποιήθηκε δείπνο αφιερωμένο στους σκοπούς της “ΕΛΠΙΔΑΣ”.
Τα έσοδά θα διατεθούν για την υποστήριξη του έργου που υλοποιεί η Επιτροπή “ELPIDA YOUTH” του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ”, η οποία αποτελείται από τα νεότερα σε ηλικία μέλη του Συλλόγου.

Τον Σάκη συνόδευε η πάντα εντυπωσιακή Κάτια Ζυγούλη. Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση μετά την γνωστοποίηση του γάμου τους.