Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Η λέξη που λέει συνέχεια ο γιος τους Απόλλωνας

Επιστρέφοντας στο Ελευθέριος Βενιζέλος από τις ΗΠΑ οι τηλεοπτικές κάμερες και οι φωτογράφοι ήταν φυσικά εκεί και ανάμεσα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη ήταν και το θέμα της βάπτισης του μικρού Απόλλωνα, που δημοσιεύματα ήθελαν να γίνεται μέσα στον Οκτώβριο.

«Όχι δεν θα γίνει τώρα, το επόμενο καλοκαίρι το πιο πιθανό», λέει ο κορυφαίος Έλληνας σταρ σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, ενώ όταν μιλά για τα παιδιά του το πρόσωπό του φωτίζεται. Ο μικρός, που είναι πια ενάμιση έτους, όχι απλά περπατά αλλά αλωνίζει το σπίτι τρέχοντας και λέει πολλές λεξούλες. «Νομίζω η αγαπημένη του λέξη είναι thunder από το τραγούδι Thunderstruck των ACDC», λέει -γελώντας- στην ίδια συνέντευξη.

Πέρασαν 3 μήνες από το γάμο τους με την Κάτια, τον γάμο της δεκαετίας όπως σημείωσαν –δικαίως- τα ΜΜΕ εντός κι εκτός συνόρων –εκεί που είδαμε όλη την οικογένεια να απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Τα παιδιά εκείνο το βράδυ έκλεψαν την παράσταση, ειδικά τα δύο μεγαλύτερα, η Αναστασία και ο Αλέξανδρος που μπόρεσαν να καθίσουν στο πάρτι μέχρι αργά, χορεύοντας και κάνοντας σχόλια από το μικρόφωνο.

«Περάσαμε υπέροχα, το ευχαριστηθήκαμε. Ήταν όπως το είχαμε φανταστεί, όπως το είχαμε ονειρευθεί. Σκέψου πόση χαρά είναι να βιώνεις το γάμο σου μαζί με τα παιδιά σου! Εκείνα το περίμεναν με πολλή ενθουσιασμό και χαρά, ακόμα γι’ αυτό συζητάμε στο σπίτι», λέει ο Σάκης.