Σάκης Κατσούλης: Η έκπληξη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τα γενέθλιά της στη μέση της Εθνικής Οδού


Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και έτσι ο Σάκης Κατσούλης δεν θα μπορούσε να μην της ετοιμάσει μια μικρή έκπληξη.

Μπορεί οι δυο τους να δηλώνουν “μόνο φίλοι”, ωστόσο παραμένουν αχώριστοι και έτσι οι φήμες περί επανασύνδεσης φουντώνουν. Οι πρώην Survivors μας έχουν απασχολήσει πολύ με την προσωπική ζωή τους τους τελευταίους μήνες, συνεπώς πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να τους δουν ξανά μαζί.

Αργά το βράδυ της Κυριακής και συγκεκριμένα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Σάκης Κατσούλης μαζί με την υπόλοιπη παρέα θέλησαν να κάνουν μια έκπληξη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και να της τραγουδήσουν το παραδοσιακό τραγούδι των γενεθλίων στη μέση της Εθνικής Οδού. Η παρέα έκανε μία στάση για φαγητό και έτσι βρήκε την ευκαιρία να ευχηθεί στην 26χρονη γυμνάστρια για αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram, κάνοντας μια μεγάλη αποκάλυψη. Ο 30χρονος επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι μέσα στην ημέρα θα κάνει το περιβόητο follow στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μιας και εκείνη έχει τα γενέθλιά της.

“Έχω να κάνω μία δήλωση: Θα την κάνω follow παιδιά, έχω φάει πολλή πίεση. Είναι τα γενέθλιά της, οπότε μέσα στην ημέρα θα την κάνω follow. Έχει γίνει ολόκληρο θέμα με αυτό το follow και πρέπει να το κάνω. Έχασα το στοίχημα, τι να κάνουμε, είχε νωρίτερα γενέθλια από εμένα”, είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να τον κοιτάει έκπληκτη και χαμογελαστή.

“Έκπληξη Γενεθλίων Μαριαλένας στην εθνική οδό. Αυθόρμητα όμορφα και ωραία! Εκεί βρεθήκαμε στις 00:00 και εκεί της είπαμε “Χρόνια Πολλά””, σημείωσε ο Σάκης Κατσούλης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Πηγή : tlife.gr