Σ’ αγαπάω!Σ’ αγαπάω, γι’ αυτό που είσαι. Γιατί είσαι ενθουσιώδης, παθιάζεσαι με όσα καταπιάνεσαι. Γιατί εκτιμώ ακόμη και το δευτερόλεπτο που περνάμε μαζί και τα μάτια μου λάμπουν σαν με κοιτάς. Γιατί δε χορταίνω να σε φιλάω και δε φοβάμαι τίποτα όταν είμαι μαζί σου.

Σ’ αγαπάω, ακόμα κι όταν είσαι κτητικός και απόλυτος. Ποτέ δεν το είχα νοιώσει αυτό το συναίσθημα. Κατάλαβα πως το αίσθημα αυτό πηγάζει από το φόβο σου πως θα πάψω να σ’ αγαπώ. Όχι ποτέ… Εσύ θα με διώξεις από κοντά σου αν θέλεις. Και έχεις το λόγο μου πως θα φύγω.

Σ’ αγαπάω, γιατί όλα μαζί σου δείχνουν πιο όμορφα, πιο χρωματιστά, πιο μυρωδάτα, γιατί οι στιγμές που έχω περάσει μαζί σου μου έχουν μείνει αξέχαστες κι είναι τόσο δυνατές. Γιατί, καρδιά μου, αυτά τα τόσο λίγα που έχω βιώσει μαζί σου δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έρχονται. Αυτά θα είναι τα καλύτερα και θα τα περιμένω, θα τα θέλω, θα τα επιδιώκω. Θα τα κυνηγάω μέχρι να έρθουν.

Σ’ αγαπάω, γιατί σου αξίζει να σε αγαπήσουν δυνατά, έτσι όπως αγαπάς εσύ χωρίς όρια, χωρίς φραγμούς. Γιατί είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου και δεν πρόκειται να σε αφήσω να μου φύγεις. Γιατί δεν μπορεί άλλος να μ’ αγαπήσει, να μ’ ερωτευτεί όπως εσύ και να μου δώσει τα πάντα και στον μεγαλύτερο βαθμό όπως μπορείς εσύ. Γιατί είμαι ο φύλακας άγγελος σου και θέλω να σε φροντίζω, να σε χαϊδεύω, να σε παίρνω στην αγκαλιά μου και να σου λέω πως όλα θα πάνε καλά. Μην φοβάσαι. Γιατί είσαι ο πασάς μου και θέλω να σε κανακεύω, να μην σε πληγώνω και να σε κάνω να νιώθεις κάθε στιγμή υπέροχα. Σ’ αγαπάω, γιατί χωρίς εσένα δεν ζω. Όταν είμαι μακριά σου έρχονται στιγμές που νομίζω πως πνίγομαι, πως όλα όσα υπάρχουν γύρω μου πέφτουν και με πλακώνουν.

Σ’ αγαπάω… Γιατί στα μάτια μου είσαι ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου. Νιώθω τόσο περήφανη που δεν έχω ανάγκη να κοιτάξω τίποτα άλλο γύρω μου.

Σ’ αγαπάω… Γιατί προσέχεις ό,τι σου λέω. Μ’ ακούς. Με καταλαβαίνεις. Το ξέρω.

Σ’ αγαπάω… Γιατί είσαι τζαναμπέτης, ξεροκέφαλος, ιδιότροπος και κυκλοθυμικός όσο πρέπει.

Σ’ αγαπάω… Γιατί πιστεύω πως είμαι πολύ τυχερή που σε γνώρισα, γιατί δε θέλω να ακούσω το ευχαριστώ για το δώρο που σου χάρισα, γιατί μπορώ να σου το λέω, να στο φωνάζω κάθε μέρα…

Σ’ αγαπάω πολύ.

Πηγή : fwords.gr