Ρούλα Γεωργιάδου: Από τον «λαμπερό» κόσμο των ΜΜΕ τώρα στη βουλή

Από αεροσυνοδός, τελικά βρέθηκε στον λαμπερό κόσμο των ΜΜΕ. Μετά από πολλά χρόνια ραδιοφωνικής παρουσίας αλλά και τηλεοπτικής, τώρα είναι έτοιμη να αναλάβει βουλευτικά καθήκοντα και η ορκωμοσία της ορίστηκε για αύριο Παρασκευή (16/10).

Μετά την παραίτηση του Δημήτρη Συλλούρη από το αξίωμα του Προέδρου της Βουλής, η Ρούλα Γεωργιάδου θα είναι το νέο πρόσωπο που θα αναπληρώσει την έδρα του στη βουλή ως πρώτη επιλαχούσα του Κινήματος Αλληλεγγύης στην επαρχία Λευκωσίας με 904 ψήφους σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα των Βουλευτικών του 2016.

«Θα είμαι βουλευτής και θα κάνω το καλύτερο για τον λαό μας. Όπως γνωρίζεται δεν είμαι πολίτικος, άλλη είναι η δουλειά μου, αλλά θα κάνω το καλύτερο δυνατόν», ανέφερε μεταξύ άλλων στις πρώτες της δηλώσεις.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή του Alpha μίλησε για κάθε κεφάλαιο της ζωής της, για την πορεία της στον χώρο των ΜΜΕ, έναν χώρο που όπως είχε πει η ίδια την απογοήτευσε έστω κι αν της πρόσφερε τα πάντα, αλλά και την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Τώρα είναι έτοιμη να αναλάβει τα νέα της καθήκοντα και όπως δήλωσε «Θα είμαι βουλευτής του Κινήματος Αλληλεγγύη και θα αναλώσω το άπαν των δυνάμεών μου για το καλό του λαού μας και να ανατρέψω αυτό το κακό κλίμα»

«Ευχαριστώ την κυρία Θεοχάρους που με εμπιστεύθηκε. Την ευχαριστώ για τις πράξεις της που μέσα από αυτές έμαθα και εγώ να αγαπώ και να φροντίζω τον κόσμο».

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Κινήματος Ελένη Θεοχάρους, εξέφρασε δημοσίως την πεποίθηση ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη Ρούλλα η οποία όπως ανέφερε «θα φανεί αντάξια, θα εργαστεί με ζήλο και θα δικαιώσει όλους τους αγώνες που έχει κάνει μέχρι σήμερα».

Τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων στο facebook για συγχαρητήρια έπεσαν αμέσως βροχή, μετά την ανακοίνωση για τα νέα της καθήκοντα.

Πηγή : philenews.com