RISING STAR – Την Κυριακή οι τελικές ομάδες και μετά Duels – (ΦΩΤΟ)

ΤΑ “LIVE AUDITIONS” ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ KAI ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ – ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ “DUELSME 4 LIVE ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ LIVE – 4 ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ, 4 ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ 16 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΤΕΣ – ΣΤΟ 6o  LIVE, κάθε ΚΡΙΤΗΣ ΕΠΕΛΕΞΕ 4 από τους 16 TOP ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ που σημειωσαν τη μεγαλυτερη βαθμολογια στα lIVE AUDITIONS

O ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ “RISING STARTHE YOUTUBE AUDITIONS” ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ LIVE ΣΤΟ “RISING STAR” ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΜΕ 85%

τις 4 ΤΕΛΙΚΕς ΟΜΑΔΕς ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, στις 20.00, ΣΕ ένα ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ

ΤΟ 1Ο LIVE ΕΠΕΙΔΟΔΙΟ ΤΩΝ “DUELS” ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21.20, ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

H μεγάλη ανταπόκριση του κοινού συνεχίστηκε και στο 6o, τελευταίο επεισόδιο των “Live Auditions του Rising Star που μεταδόθηκε την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου. Εξαιρετικές ερμηνείες, τραγούδι και κέφι συνεπήραν κοινό και τηλεθεατές. Την έκπληξη της βραδιάς έκανε η Καλομοίρα, η οποία μας παρουσίασε το νέο της τραγούδι με τίτλο Shootem downκαι «απογείωσε» τη σκηνή του μουσικού talent show.

Το ελληνικό κοινό ψήφιζε καθ’ όλη τη διάρκεια του μουσικού talent  show τους αγαπημένους του παίχτες μέσω της δωρεάν εφαρμογής Rising Star Greece”, η οποία μετά το τέλος του 1ου live είχε καταγράψει 290.920 downloads και πλέον έχει ξεπεράσει τα 600.000 downloads.

Οι 9 τελευταίοι διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να σηκώσουν τον «Τοίχο» του Rising Star είναι οι Αναστασία Ιωακειμίδου (95%), Δημήτρης Κανέλλος (95%), Κωνσταντίνος Γεωργίου (94%), Γιάννα Φαφαλιού (94%), Έλενα Παναγιωτίδου (93%), Ανν-Μαρί Πάλμερ (92%), Γιώργος Τσάκωνας (90%), Δημήτρης Καλαντζής (89%) και ο Δημήτρης Δημόπουλος, ο  μεγάλος νικητής του διαγωνισμού Rising StarThe Youtube Auditions που περνάει στην επόμενη φάση με ποσοστό 85%.

To 6ο live ολοκληρώθηκε με μία πρώτη επιλογή των διαγωνιζόμενων για τα επόμενα στάδια του μουσικού talent show. Συγκεκριμένα, ο κάθε κριτής επέλεξε 4 από τα 16 κορυφαία «αστέρια» που σημείωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία στα 6 “Live Auditions”. Με τη σειρά που ανέδειξε η κλήρωση για τους κριτές, ξεκίνησε η επιλογή των ομάδων και μέχρι στιγμής διαμορφώνονται ως εξής:  Χρήστος Μάστορας με τους Γιάννη Ξανθόπουλο, Πάνο Σμυρναίο, Βέλλο Πουρπουτίδη και  Μαρία Ζούκα, η  Δέσποινα Βανδή με τους Cynthia Veronica Zietara, Σπύρο ΜίτσουληΚωνσταντίνο Γεωργίου και Στέλιο Τσάκωνα, ο Κώστας Μακεδόνας με τους Κέλλυ Βουδούρη, Αναστασία Ιωακειμίδου, Έλσα Καριώτη και Δημήτρη Κανέλλο και  ο Αντώνης Ρέμος  με τους Ηρώ Κλείτου, Κλώντια – Άννα Γιαουμπλάρη, Νίκο Θωμαΐδη και Σωτήρη Καρυστινό.

Οι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν με επιτυχία τα Live Auditions θα χωριστούν σε 4 ομάδες και ο κάθε κριτής θα αναλάβει από μία. Οι τελικές ομάδες, θα απαρτίζονται από 16 διαγωνιζόμενους η κάθε μία. Στα 4 live επεισόδια των Duels, θα δούμε έναν διαγωνιζόμενο από κάθε ομάδα να  «μονομαχεί» τραγουδιστικά με διαγωνιζόμενο αντίπαλης ομάδας. Όποιος διαγωνιζόμενος εκ των δύο καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων περνάει στην επόμενη φάση του προγράμματος.

Από το στάδιο των Duels θα καταφέρουν να προχωρήσουν στην επόμενη φάση οι μισοί διαγωνιζόμενοι. Η επιλογή του τραγουδιού που ερμηνεύει ο κάθε υποψήφιος καθώς και η επιλογή των «μονομάχων» σε αυτό το στάδιο γίνεται από τον κριτή, στου οποίου την ομάδα ανήκει ο εκάστοτε διαγωνιζόμενος.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, μία Κυριακή πριν την έναρξη των “Duels”, στις 20.00, στον ΑΝΤ1, θα δούμε σε μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο την Καλομοίρα να μας παρουσιάζει πως δημιουργήθηκαν οι 4 τελικές ομάδες των κριτών.  Μέσα από την επιλογή των ομάδων, θα γίνει μία αναδρομή στα Live  Auditions για να ξαναθυμηθούμε τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων που κατάφεραν να ανεβάσουν τον «Τοίχο» και να ξεσηκώσουν κοινό και κριτές.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 21.00 παρακολουθούμε live το 1ο επεισόδιο των “Duels  στις 21:00, στον ΑΝΤ1 με την πρώτη «κόντρα» μεταξύ της ομάδας του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα, κατόπιν επιλογής του Αντώνη Ρέμου στο 6ο live, ως ο τελευταίος επιλαχών στην κλήρωση για τον πρώτο σχηματισμό των ομάδων.

Τα Live Auditions ολοκληρώθηκαν και η διαδικασία για την επόμενη φάση του Rising Star με τα Duels ξεκίνησε! Ο πήχης ανεβαίνει  και η συνέχεια του μουσικού talent show είναι γεμάτη προκλήσεις για τους κριτές και τις ομάδες τους. Γι΄ αυτό, η δική σας συμμετοχή είναι πιο σημαντική από ποτέ! Μείνετε συντονισμένοι και ψηφίστε live μέσω της εφαρμογής Rising Star Greeceτα αγαπημένα σας «μουσικά αστέρια».

 Rising Star. Είσαι τηλεθεατής; Είσαι και κριτής! Τώρα το επόμενο μουσικό αστέρι το επιλέγεις εσύ!

 Και μην ξεχνάτε.. Μέσα από το site του ΑΝΤ1 www.antenna.gr/risingstar, μπορείτε καθημερινά να μαθαίνετε, πρώτοι απ’ όλους, όλα όσα συμβαίνουν στο Rising Star”.

Την μετάδοση της εκπομπής φέρνει κοντά σας η Cytamobile Vodafone