Ριο 2016: Οι θέσεις κατάταξης των Κύπριων αθλητών στην ιστιοπλοΐα ανδρών (πρώτη μέρα)

????????????????????????????????????

Ολοκλήρωσαν με επιτυχία, και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τις πρώτες ιστιοδρομίες οι συμπατριώτες μας Ανδρέας Καριόλου και Παύλος Κοντίδης.

Ο Ανδρέας Καριόλου μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ιστιοδρομίας στo αγώνισμα της ιστιοπλοΐας RS:X, βρίσκεται στην 12η θέση.

Μετά το πέρας και της δεύτερης ιστιοδρομίας ο Ανδρέας Καριόλου εξακολουθεί να βρίσκεται στην 12η θέση σε σύνολο 36 αθλητών.

Στην τρίτη ιστοδρομία ο συμπατριώτη μας δεν τα πήγε τόσο καλά, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 16η θέση και να χάσει μερικές θέσεις στην γενική κατάταξη του αγωνίσματος (15η θέση).

andreas-kariolou

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης μας Παύλος Κοντίδης, μετά και την ολοκλήρωση της πρώτης ιστιοδρομίας στο αγώνισμα της ιστιοπλοΐας Laser βρίσκεται στην 7η θέση και δείχνει από την αρχή ότι θα το παλέψει σκληρά για να προσθέσει ακόμα ένα ολυμπιακό μετάλλιο στην συλλογή του.

Στην δέυτερη ιστοδρομία της μέρας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20:30, ο Πάυλος Κοντίδης δεν τα πήγε τόσο καλά και τερμάτισε δυστυχώς στην 31η θέση. Στην γενική κατάταξη, ο αργυρός ολυμπιονίκης μας, έχασε έδαφος και έπεσε στην 19η θέση

 

pavlos-kontides
Επόμενες ιστιοδρομίες

Ο Κοντίδης θα αγωνιστεί στις  9, 10,12 και 13 Αυγούστου σε δέκα ιστιοδρομίες και ασφαλώς στόχος είναι να είναι παρών σε ψηλό πλασάρισμα στις 15 Αυγούστου στην κούρσα μεταλλίων, όπου θα διεκδικήσει το μετάλλιο. Ο Καριόλου θα αγωνιστεί στις 8, 9, 11 και 12 Αυγούστου σε δώδεκα ιστιοδρομίες. Στις 14 του μήνα είναι προγραμματισμένο το medal race.

Πηγή: i-eidisi.com