Ρεκόρ πωλήσεων για τη συναυλία της Celine Dion στην Κύπρο!Σπάει τα ταμεία σε πωλήσεις το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός που έχει προγραμματιστεί μέχρι σήμερα στην Κύπρο και θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2020. Η Celine Dion επισκέπτεται για πρώτη φορά την Κύπρο στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της Courage World Tour.

Τη συναυλία, την οποία παρουσιάζει η MELCO και η CITY OF DREAMS, πέραν από τις χιλιάδες κάτοικους Κύπρου που έχουν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριό τους, έχει προσελκύσει μέχρι στιγμής και σημαντικό αριθμό ενδιαφερόμενων από άλλες χώρες όπως την Ελλάδα, την Αίγυπτο, το Λίβανο και το Ισραήλ.

Στην πολυαναμενόμενη συναυλία της pop τραγουδίστριας Celine Dion στην Κύπρο έχουν ήδη προ-πωληθεί χιλιάδες «μαγικά χαρτάκια», μέσα σε μόνο μερικές μέρες από την επίσημη ημερομηνία διάθεσης τους. Παράλληλα, μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία ήδη προετοιμάζουν τα ταξιδιωτικά τους πακέτα που θα συνδυάσουν για τους ενδιαφερόμενους διακοπές και συναυλία.

Η εξάντληση και των τελευταίων εισιτηρίων της μοναδικής αυτής συναυλίας εκτιμάτε πολύ σύντομα, αφού το ενδιαφέρον και οι επισκέψεις στην ιστοσελίδα https://celinedioncyprus.soldoutticketbox.com/ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Οι τιμές των τελευταίων διαθέσιμων εισιτηρίων ξεκινούν από €79.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: SCAFFOLDING SOLUTIONS

ΧΟΡΗΓΟΙ: AUDI – CABLENET

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ: ΚΕΜΑΝΕΣ PRINT SHOP

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 70 00 70 66

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: MOONLIGHT SHOW PRODUCTIONS LTD