Ραντεβού της CAL Creative Communication με τα ποτά του οινοποιείου ΚΑΜΑΝΤΕΡΕΝΑ.


#TEAMCAL X #PROJECTX X #KAMANTERENAWINERY

Μέρες γιορτών και τα ποτά του οινοποιείου ΚΑΜΑΝΤΕΡΕΝΑ έδωσαν ραντεβού με την ομάδα της Cal Creative Communication στο Souvenir Bar by High&Wet, ένα cozy παλιό αρχοντικό στην καρδιά του παλιού Στροβόλου. Πρωταγωνιστές της βραδιάς αυτής, ήταν τα κρασιά της σειράς ΚΑΜΑΝΤΕΡΕΝΑ Premium, Project X και η Ζιβανία του Βρακά.

Στο κάλεσμα του οινοποιείου ΚΑΜΑΝΤΕΡΕΝΑ, η ομάδα του γνωστού boutique communication agency ανταποκρίθηκε άμεσα, και συναντήθηκε για να γιορτάσει μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά. Οι παρευρισκόμενοι, ως απλοί καθημερινοί άνθρωποι που είναι, επέλεξαν να υποστηρίξουν ντόπιους παραγωγούς και ετικέτες, με προϊόντα, που μάλιστα έχουν βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς!

Τα τοπικά προϊόντα που είχαν την τιμητική τους τη βραδιά αυτή, ήταν τα ακόλουθα:

Καμαντέρενα Premium

Τα κρασιά της σειράς ΚΑΜΑΝΤΕΡΕΝΑ Premium, συνδυάζουν περίτεχνα τις πλέον διαδεδομένες γηγενείς ποικιλίες με διεθνείς ποικιλίες, αριθμώντας συνολικά τέσσερις ετικέτες: Ξυνιστέρι/Semillon, Μαραθεύτικο/Shiraz, Λευκάδα/Merlot & Cabernet/Merlot.

Project X

Λανσαρίστηκε στην Κυπριακή αγορά με την κωδική ονομασία ‘Project X’ και αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της TEMPO Κύπρου και του Οινοποιείου ΚΑΜΑΝΤΕΡΕΝΑ, που οραματίστηκαν από κοινού, την παραγωγή μιας σειράς μπουτίκ κρασιών, με έμφαση στις οινικές δυνατότητες των γηγενών ποικιλιών και στην τέχνη της οινοποίησης τους. Ο επιφανής οινοποιός Ido Lewinsohn – ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 409 Μasters of Wine ανά το παγκόσμιο – σε συνεργασία με τους αξιόλογους οινολόγους του Οινοποιείου Καμαντέρενα, Στέφανο Στεφάνου και Λούκα Παπαλουκά, ένωσαν τις γνώσεις τους και την αγάπη τους για την οινοποίηση, για την παραγωγή της μπουτίκ σειράς κρασιών Project X, τα οποία κυκλοφορούν σε τρεις εκδόσεις στην Κυπριακή αγορά – Project X Xynisteri 2019, Project X Xynisteri 2020 & Project X Maratheftiko 2019 – σε περιορισμένο αριθμό φιαλών.

Ζιβανία του Βρακά

Απόλυτα συνυφασμένη με την Κυπριακή παράδοση, η Ζιβανία του Βρακά, λανσαρίστηκε στην Κυπριακή αγορά το 2020, με χαρακτηριστική ετικέτα, που ενσωματώνει τον χαρακτήρα και την παράδοση της Κύπρου, στην χαρακτηριστική φιάλη των 20cl. Αποτελεί ένα αρμονικό και απολαυστικό απόσταγμα, με εκφραστικό λουλουδάτο γευστικό προφίλ, με νότες γιασεμιού, βερίκοκου και σύκου.

Η Ζιβανία του Βρακά απέσπασε το Χάλκινο μετάλλιο, στον διεθνή διαγωνισμό IWSC 2021.