“Your Face Sounds Familiar – All Star” – Κυριακή 7 Μαρτίου στις 21:20


Το «Your Face Sounds Familiar-All Star» μεταμόρφωσε για άλλη μια φορά την Κυριακή μας, ανεβάζοντας στη σκηνή τους all star καλλιτέχνες του που ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!

Την Κυριακή 7 Μαρτίου με οικοδέσποινα την εντυπωσιακή Μαρία Μπεκατώρου και τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια στην κριτική επιτροπή,  το «Your Face Sounds Familiar- All Star» τα είχε όλα σε υπερθετικό βαθμό!

Το «Your Face Sounds Familiar-All Star», την Κυριακή 7 Μαρτίου, μας ταξίδεψε στην εποχή των Λουδοβίκων με τον Θανάση Αλευρά ως Ζόζεφιν, μας έκανε να χορέψουμε με τη Ματθίλδη Μαγγίρα ως Lady Gaga, ενώ νιώσαμε και τον πόνο της Μπέττυς Μαγγίρα αλά Άντζυ Σαμίου! Ροκάραμε με τον Άξελ Ρόουζ (Guns N’ Roses) της Τάνιας Μπρεάζου και απολαύσαμε τον Κρατερό Κατσούλη ως Βασίλη Καρρά, σε ένα μοναδικό ντουέτο, παρέα με την Κωνσταντίνα. Τέλος, συγκινηθήκαμε με τον αξέχαστο Θανάση Βέγγο του Λευτέρη Ελευθερίου, ραπάραμε με τον Mad Clip του Ησαΐα Ματιάμπα και θυμηθήκαμε μια μεγάλη ιστορίας αγάπης μέσα από τη Δήμητρα Παπίου της Κατερίνας Στικούδη.

Αναλυτικά οι εμφανίσεις:

Ματθίλδη Μαγγίρα – Lady Gaga (Bad Romance)

Θανάσης Αλευράς – Ζόζεφιν (Τι)

Μπέττυ Μαγγίρα – Άντζυ Σαμίου (Μη φεύγεις απόψε)

Τάνια Μπρεάζου – Guns N’ Roses (Paradise City)

Κρατερός Κατσούλης – Βασίλης Καρράς – ντουέτο με την Κωνσταντίνα (Το Δηλητήριο)

Λευτέρης Ελευθερίου – Θανάσης Βέγγος (Το τραγούδι του αρρώστου)

Ησαΐας Ματιάμπα – Μad Clip (Κότερα)

Κατερίνα Στικούδη – Δήμητρα Παπίου (Αυτή η νύχτα μένει)

Στη συνέχεια, ακολούθησε η σύνδεση, μέσω Ζoom, με τηλεθεατές οι οποίοι κλήθηκαν να δώσουν τις θετικές τους ψήφους στον καλλιτέχνη που τους εντυπωσίασε περισσότερο. 

Λίγο πριν την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος, Θανάσης Αλευράς και Ησαΐας Ματιάμπα υποδυόμενοι την Ζόζεφιν και τον Μad Clip, αντίστοιχα, χάρισαν στο κοινό ένα δυνατό ντουέτο, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Φήμη». 

Η ψηφοφορία του κοινού σε συνδυασμό με τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής ανέδειξε μεγάλη νικήτρια της βραδιάς την Κατερίνα Στικούδη η οποία στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του «Your Face Sounds Familiar», επέλεξε να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, στα Παιδικά Χωριά SOS. 

Τα Παιδικά Χωριά SOS, ένα ειδικά αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό σωματείο, αποτελούν τον αντίστοιχο οργανισμό των SOS Children’s Villages στην Ελλάδα. Ο οργανισμός είναι ένα από τα μέλη του SOS Children’s Villages International. Πραγματοποιεί διάφορες δράσεις, όπως η συλλογή αγαθών, για την επίτευξη των στόχων του, δηλαδή της κάλυψης των αναγκών και της προστασίας των συμφερόντων και των δικαιωμάτων των παιδιών.

Τέλος, το buzzer  αυτή τη φορά έδειξε επιθετικές διαθέσεις αποφασίζοντας πως οι μεταμορφώσεις της επόμενης Κυριακής, 14 Μαρτίου, θα είναι: 

Θανάσης Αλευράς – Ντίνος Ηλιόπουλος

Κρατερός Κατσούλης – Trio 

Λευτέρης Ελευθερίου – Κωνσταντίνος Αργυρός 

Ησαΐας Ματιάμπα – Ευτυχία Φαναριώτη 

Ίαν Στρατής – Aerosmith

Μπέττυ Μαγγίρα – Mπέσυ Αργυράκη

Ματθίλδη Μαγγίρα – Άντζελα Δημητρίου

Κατερίνα Στικούδη – James Blunt

Τάνια Μπρεάζου – Bebe Rexha

Δηλώσεις συμμετοχήs, μέσω zoom, στο «Your Face Sounds Familiar – All Star» στο yfsf@antenna.gr.

Συντελεστές:

Παρουσίαση: Μαρία Μπεκατώρου 

Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου

Σκηνοθέτης: Θάνος Γκομόζιας

‘Τη μετάδοση της εκπομπής προσφέρει η Χαραλαμπίδης Κρίστης’

«Your Face Sounds Familiar – All Star». Κάθε Κυριακή στις 21:20 στον ANT1!