“ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ” – Σάββατο 4 Μαϊου

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 21:00

Η εκπομπή «Παραδοσιακή Βραδιά» γεμίζει τα Σαββατόβραδα μας με την πλούσια και πολύμορφη κυπριακή μουσική παράδοση, τον πολιτισμό και την κουλτούρα του τόπου μας.

Οικοδέσποινα της εκπομπής η Άντρη Καραντώνη. Μόνιμοι συνεργάτες της οι Μιχάλης Χατζημιχαήλ και Σάββας Στεφάνου. Μια εκπομπή που στόχο έχει να μας προσφέρει ένα πλούσιο συνδυασμό από παραδοσιακούς χορούς με φιλοξενούμενα χορευτικά συγκροτήματα και σύνολα, κυπριακά τραγούδια, λαϊκούς ποιητές και τσιαττιστές και καλεσμένους έκπληξη. Η ιστορία του τραγουδιού, οι συντελεστές, η αυθεντία, οι δεξιοτέχνες, οι χοροί, τα μουσικά όργανα, τα ήθη, τα έθιμα, ο πολιτισμός, η εκφραστικότητα της μουσικής κληρονομιάς, το τότε και το τώρα. Σε ένα μοναδικό ταξίδι στην παράδοση…

Το Σάββατο 4 Μαΐου στις 21:00 φιλοξενούμε στην εκπομπή τους ηθοποιούς Μάριο Στυλιανού, Πολυξένη Σάββα και Χριστιάνα Μούζουρα καθώς επίσης και τον πολυτάλαντο και πολύ αγαπημένο της εκπομπής Βάσο Κωνσταντίνου οι οποίοι δοκιμάζονται στο τραγούδι, τον χορό και το τσιάττισμα με απόλυτη επιτυχία! Ο Βάσος Κωνσταντίνου ερμηνεύει με τον δικό του ιδιαίτερο κα μοναδικό τρόπο γνωστά Κυπριακά τραγούδια που αγαπήσαμε. Ο Πολιτιστικός Όμιλος «Μαλλούρα» Αθηαίνου γεμίζει το στούντιο με παραδοσιακές στολές και τους χορούς του τόπου μας και όπως πάντα οι εκπληκτικοί λαϊκοί μας ποιητές μας εκπλήσσουν με τα ποιήματα, το κέφι και το ταλέντο τους.

ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ Χ’ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Galinis Production Studio

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νίκος Γαλήνης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Άντρη Γεωργίου