“Η Φάρμα” – Αποχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου «Η ΦΑΡΜΑ» 

Με τον Σάκη Τανιμανίδη

Παρασκευή στις 21:20 και Σάββατο στις 22:30

Η «Φάρμα» άνοιξε και πάλι τις πόρτες της την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Μαΐου. Οι παίκτες πέρασαν μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα με αγροτικές δουλειές, δύσκολες δοκιμασίες, χαλαρές στιγμές, αλλά και καταστάσεις που δημιούργησαν έντονες διενέξεις.

Αρχηγός της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος επέλεξε ως Υπηρέτες τον Στράτο Τζώρτζογλου και τη Φένια Τσικιτικου. Μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, οι τηλεθεατές ψήφισαν ως δημοφιλέστερο παίκτη τον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

Η νέα Αποστολή των παικτών ήταν να φτιάξουν ένα υπαίθριο γυμναστήριο, να μεταφυτεύσουν τα φυτά του θερμοκηπίου και να φτιάξουν ένα μεγαλύτερο σπιτάκι για τη Σίλβερ. Οι παίκτες δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία την Αποστολή και έχασαν το Έπαθλο που ήταν μακαρόνια με κιμά, σοκολάτες και παστέλια. 

Η Μονομαχία Αποχώρησης δόθηκε μεταξύ του Κωνσταντίνου Μακρή Και Του Στράτου Τζώρτζογλου, ο οποίος συγκέντρωσε τους λιγότερους πόντους στα Αγωνίσματα και βρέθηκε εκτός «Φάρμας».

Τη Μονομαχία ανάμεσα στον Στράτο Τζώρτζογλου και τον Κωνσταντίνο Μακρή (Ντούπη) την περίμεναν με αγωνία όλοι οι αγρότες, αφού ο Στράτος επέλεξε ως αντίπαλο έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες της Φάρμας. Πολλοί θεώρησαν ότι ο Στράτος επιζητούσε μια ηρωική έξοδο από το παιχνίδι, αλλά μόλις οι δύο Μονομάχοι κατέβηκαν στον Αχυρώνα, οι αγρότες αντίκρισαν το αστείρευτο πάθος και τη δύναμη που έκρυβε μέσα του. Μετά από 5 συγκλονιστικούς Αγώνες και αφού ξεπέρασε τα όριά του, ο Στράτος λύγισε στο τελευταίο αγώνισμα και έτσι αποχώρησε από τη Φάρμα. Αν και ηττημένος,  κατάφερε να φύγει με το κεφάλι ψηλά, αποδεικνύοντας σε όλους,  αλλά κυρίως στον εαυτό του, ότι η δύναμη που κρύβει μέσα του μπορεί να κάνει τα πάντα πιθανά.

Και αυτή την  εβδομάδα, οι παίκτες θα αγωνιστούν όχι μόνο για την επιβίωσή τους και το Έπαθλο, αλλά και για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Όλοι θα αναμετρηθούν με τις αντοχές τους και θα ξεπεράσουν τα όριά τους. Ποιοι θα αντέξουν; Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία τις δύσκολες δοκιμασίες; Ποιος θα αποχωρήσει;

Ποιος θα φτάσει μέχρι το τέλος αυτής της περιπέτειας; Ποιος θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο PEUGEOT 2008.

‘Τη μετάδοση της εκπομπής προσφέρουν τα προϊόντα Αλάμπρα’

«Η Φάρμα», κάθε Παρασκευή στις 21:20 και Σάββατο στις 22:30, με τον Σάκη Τανιμανίδη!