“Η Φάρμα” – Αποχώρησε η Μαρία Φραγκάκη!


Η «Φάρμα» υποδέχτηκε πάλι τους τηλεθεατές την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Απριλίου και τα είχε όλα!

Οι παίκτες πέρασαν μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα με αγροτικές δουλειές, στιγμές χαλάρωσης, εκμυστηρεύσεις, εκρήξεις, αλλά και μια… τούρτα γενεθλίων!

Στις συζητήσεις που είχε με τους παίκτες, ο Σάκης Τανιμανίδης διαχειρίστηκε με τον δικό του τρόπο τις καταστάσεις που δημιούργησαν εντάσεις.

Αρχηγός της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος επέλεξε ως Υπηρέτες τη Μαρία Φραγκάκη και τον Θανάση Πάτρα.

Η νέα Αποστολή των παικτών είχε τρία σκέλη, να φτιάξουν ένα σκιάχτρο για το μποστάνι, να φτιάξουν μία έξτρα ποτίστρα για τα ζώα και να περιφράξουν το μποστάνι. Οι παίκτες την ολοκλήρωσαν με επιτυχία και ο Επιστάτης τους έδωσε το  Έπαθλο που ήταν τέσσερα πρόβατα.

Η Μονομαχία Αποχώρησης δόθηκε μεταξύ της Κάτιας Δέδε και της Μαρίας Φραγκάκη, η οποία συγκέντρωσε τους λιγότερους πόντους στα 4 Αγωνίσματα (δεν  χρειάστηκε να γίνει το 5ο)  και βρέθηκε εκτός «Φάρμας». 

Είχαμε, όμως, και δεύτερη αποχώρηση, αφού έπεσαν τίτλοι τέλους στην αγροτική ζωή του Ερωτόκριτου, ο οποίος έφυγε οικειοθελώς. 

Και αυτή την  εβδομάδα, οι παίκτες θα αγωνιστούν όχι μόνο για την επιβίωσή τους και το Έπαθλο, αλλά και για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Όλοι θα αναμετρηθούν με τις αντοχές τους και θα ξεπεράσουν τα όριά τους. Ποιοι θα αντέξουν; Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία τις δύσκολες δοκιμασίες; Ποιος θα αποχωρήσει;

Ποιος θα φτάσει μέχρι το τέλος αυτής της περιπέτειας; Ποιος θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο PEUGEOT 2008.

Ψήφισε τον αγαπημένο σου παίκτη

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου παίκτης; Ποιος σου έχει προκαλέσει περισσότερο το ενδιαφέρον;

Μπες στο παρακάτω link και δώσε την ψήφο σου: https://www.antenna.gr/farma/voting

Η ψηφοφορία δεν έχει σχέση με την αποχώρηση από το παιχνίδι, η οποία γίνεται μέσα από αγωνιστική διαδικασία.

‘Τη μετάδοση της εκπομπής προσφέρουν οι Φυσικοί Χυμοί Αλάμπρα’

«Η Φάρμα», κάθε Παρασκευή στις 21:20 και Σάββατο στις 22:30, με τον Σάκη Τανιμανίδη!