“FATSABOOK ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΤΖΙΟ”-Πρεμιέρα στο OPENTV στις 14/2

Ο Κώστας  Μάντζιος και τα “Fatsabookakia του” κάθε Παρασκευή  βράδυ στη 01.15, σας ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο µέσα από τη συχνότητα του OPENTV και την μοναδική εκπομπή περπατημένης ευθύνης στην Ελληνική τηλεόραση  το FATSABOOK! Το Fatsabook είναι  μια άκρως βιωματική και όχι αφηγηματική εκπομπή! Ετοιμαστείτε να τα δείτε όλα … O Κώστας Μάντζιος ταξιδεύει ασταμάτητα, µέρα και νύχτα, µε κάθε καιρό, με κάθε μέσο  και σε κάθε συνθήκη και προορισμό, µε στόχο να φέρει  κοντά µας τα πιο περίεργα μέρη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Χρησιμοποιεί  κάθε μεταφορικό µέσο, από αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο ως … και οτο stop εάν χρειαστεί για να φτάσει στον προορισμό του. Σε κάθε επεισόδιο και μια ξεχωριστή ιστορία, σε κάθε ταξίδι και κάτι το μοναδικό που θα σας κάνει να χάσετε τον ύπνο σας! Ανατροπές ,συγκινήσεις, χαρές και απρόοπτα είναι μερικά από τα συστατικά που κάνει το Fatsabook ξεχωριστό και μοναδικό. Σε αυτή την βιωματική εκπομπή συμμετέχουν όλοι όσοι είναι μπροστά και πίσω από τις κάμερες µμεταφέροντας µας τις εμπειρίες τους και τα συναισθήματα τους όπως ακριβώς τα βιώνουν.

Θα φτάσουν στα πιο απίθανα µέρη, θα επικοινωνήσουν µε τον κόσµο, ακόµη και εάν δεν ξέρουν την γλώσσα, θα δοκιµάσουν γεύσεις, θα συµµετάσχουν σε δρώµενα και θα ζήσουν µοναδικές και ανατρεπτικές καταστάσεις που άλλοτε βγάζουν γέλιο, άλλοτε συγκίνηση και άλλοτε αγωνία. Θα ζήσουν µε πάθος την στιγµή και θα φέρουν τον δικό τους κόσµο στο σπίτι σας. Ετοιµάστε βαλίτσες λοιπόν και …ζήστε το!!! Από την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου θα μας ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο και την Ελλάδα μέσα από το Opentv!

Η μακροβιότερη ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης , φέτος κλείνει 13 συνεχόμενα χρόνια και πάνω από 380 επεισόδια,έρχεται στο OPENTV κάθε Παρασκευή βράδυ στη 01.15 με τον Κώστα Μάντζιο να ξεκινάει τα ταξίδια του από την πόλη των πόλεων, την Κωνσταντινούπολη! Το Fatsabook πρώτα το ζούμε και μετά το δείχνουμε…όπως λέει και ο Κώστας Μάντζιος. Στην Κων/πολη ,τα ζήσαμε όλα !!! Από βόλτα στα στενά νερά του  Βόσπορου με καράβι που καπετάνιος ήταν ο Κώστας Μάντζιος μέχρι και  την Αγιά Σοφιά! Εκεί που μπήκε με κάθε ρίσκο …η Ελληνική κάμερα για να σας δείξει το εσωτερικό της και να σας ταξιδεύσει στην ιστορία του. Στα Πριγκιπονήσια θα απολαύσετε μια βόλτα με τα παιτόνια δίπλα στα Ελληνικά αρχοντικά, ενώ στο Ορθόδοξο Πατριαρχείο θα ζήσετε  τηλεοπτικά κάτι  το  συγκλονιστικό!!! Η νυχτερινή ζωή της Κών/πολης είναι έντονη και τα “χανουμάκια” δεν μπορούν να λείψουν από το Fatsabook. Εκεί, ο Κώστας Μάντζιος μπήκε “μεταμφιεσμένος” και έτοιμος να ζήσει την εμπειρία, μια εμπειρία που θα την δείτε τηλεοπτικά και σίγουρα θα θέλετε να την ζήσετε και εσείς. Μια βόλτα στο μεγαλύτερο παζάρι της Πόλης, σίγουρα θα σας κάνει να αναθεωρήσετε την άποψή σας για τα …παζαρέματα… Ανατροπές, απρόοπτα και πολύ γέλιο σε ένα παζάρι μέχρι τελικής πτώσεως! Στο Ταξίμ, θα καταλάβετε γιατί πρέπει να μένετε και εσείς εκεί όταν πάτε στην Κωνσταντινούπολη . Τέλος, στην πρεμιέρα του fatsabook  στο Opentv, ο παρουσιαστής κινδύνευσε να πάει από ζάχαρο, αφού για τις ανάγκες της εκπομπής δοκίμασε όλους του μπακλαβάδες της Πόλης! Μπακλαβάς με σοκολάτα, μπακλαβάς με καρύδι ως και  μπακλαβάς  με βιάγκρα! Το δοκιμάσαμε και αυτό…τα αποτελέσματα on camera την παρασκευή στη 01.15! Αυτό το επεισόδιο, δεν πρέπει να το χάσει κανείς! Αλήθεια ,τι έγινε με τον Νέμο το γνωστό ψαράκι …η απάντηση την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στη 01.15 στο Opentv! Fatsabook…και άσε τους άλλους να κοιμούνται!

Παρουσίαση /αρχισυνταξία /σκηνοθεσία /μοντάζ/μουσικήή επιμέλεια -Κων/νος Μάντζιος -Παναγιώτης Μάντζιος

Graphic Designer-3D Animator -Geo Soup-Γιώργος Σουπιός

Κάμερες – Γιάννης Μάκος – Βίκη Σουλία -Alexadros -Δημήτρης Λοίζος

Σύμβουλος παραγωγής -Ζάχος Παντελίδης

Οργάνωση Παραγωγής -Αγάπη Αζοίδου

Make up artist – Αγάπη Αζοίδου

Υπεύθυνος τμήματος Μάρκετιγκ – Κών/νος  Μάντζιος ,Πινελόπη Βεινόγλου

Γραφείο τύπου -Σωτήρης Καραμπέτσος

Μονταζ – Κών/νος Μάντζιος ,Γιάννης Κελίδης TERRA ,Μαρία Κρητικού

Οικονομικός διευθυντής- Γιάννης Τσιαβδαρούδης.

Παραγωγή Freefall Productions 2020