“Εσύ στον κόσμο σου” (30/3 – 3/4)

Εσύ… στον κόσμο σου

Καθημερινά στις 21.20

Η καθημερινή σειρά «Εσύ… στον κόσμο σου» κάνει αναδρομή στα πρώτα επεισόδια και μονταρισμένη σε ταινίες, συνοψίζει όλα όσα διαδραματίστηκαν στον Β’ κύκλο μέχρι τώρα!

Επεισόδιο 7

Μετά τον καυγά με τον Τάσο, ο Δημήτρης φεύγει νευριασμένος από την καφετέρια, αφήνοντας τη Μαρία χάλια. Χρίστος και Ναπολής ψάχνουν στις ερημιές τον εξαφανισμένο Νίκο, με διάφορα ευτράπελα να τους συμβαίνουν εκεί. Στο μεταξύ ο Νίκος έχει μεταφερθεί από τους «απαγωγείς» του μπροστά στο πρόσωπο που διέταξε την απαγωγή: την κυρία Άλμα.. Όταν ο Νίκος θα επιστρέψει, στο αυτοκίνητό του θα βρει εκεί τον Χρίστο και τον Ναπολή που τον έψαχναν απεγνωσμένα και θα τους πει αυτά που του είπε η Άλμα. Προς έκπληξη όλων όμως, τους παίρνει τηλέφωνο ο Φιλιππίδης και τους ζητά να παραδοθεί! Οι τρεις αστυνομικοί τα χάνουν, δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν και του λένε να … περιμένει να τον ειδοποιήσουν. Ο Φιλιππίδης παίρνει τηλέφωνο την κόρη του, την Ελίνα και της ζητά να προσέχει τον εαυτό της και την αδελφή της, γιατί κινδυνεύουν. Η Ελίνα ψάχνει μάταια τη Σύλβια. Χρίστος, Νίκος και Ναπολής πάνε να καθίσουν σε μια καφετέρια για να βάλουν σε τάξη τις πληροφορίες και τις σκέψεις τους, όμως εκεί στην καφετέρια γίνεται καυγάς ανάμεσα στον Άγγελο και τη Δάφνη.. Εκεί κάνει και την εμφάνισή του ο Αλέξανδρος Φιλιππίδης, ζητώντας τους για άλλη μια φορά να τον συλλάβουν. Ο Άγγελος παρακολουθεί τις κινήσεις της Δάφνη στην καφετέρια που δουλεύει και τυφλωμένος από ζήλεια, επιτίθεται στο αφεντικό της, που της την πέφτει. Ο Νίκος λέει στον Χρίστο και στον Ναπολή ότι τον «απήγαγαν» στο δάσος άνθρωποι της Άλμας κι όταν τον πήγαν μπροστά της, αυτή του είπε ότι ο Αλέξανδρος Φιλιππίδης δεν είναι τόσο ένοχος όσο νομίζουν κι ότι πίσω από αυτόν κρύβεται κάποιος άλλος με πολύ μεγάλη δύναμη στην Κύπρο. Την ίδια στιγμή ο Φιλιππίδης παίρνει τηλέφωνο τον Χρίστο και του λέει ότι είναι έτοιμος να παραδοθεί.

Επεισόδιο 8

Μετά την ανατίναξη του αυτοκινήτου της, η Άλμα επιστρέφει στο σπίτι της σκονισμένη και νευριασμένη, κατηγορώντας εκείνον που κρύβεται πίσω από την ανατίναξη. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες του Κώστα και της Άννας να τους πει ποιος είναι αυτός, η Άλμα επιλέγει και πάλι τη μυστικοπάθεια. Χρίστος, Νίκος και Ναπολής, οδηγούν τον Φιλιππίδη στο σπίτι του Ναπολή αντί στον αστυνομικό σταθμό, όπου εκει τους εξομολογείται ότι η Αλμα είναι αυτή που τον έπεισε να παραδοθεί. Στο σπίτι Αθανασιάδη κάνουν την εμφανισή τους ο Μελής με τον Πάμπο που ήταν μαζί με την Αλμα την ώρα της έκρηξης και προσπαθούν να την πείσουν να ενημερώσει την οικογένειά της σχετικά με τον παράγοντα που βρίσκεται πίσω από την έκρηξη, διότι η κατάσταση είναι πια κρίσιμη και επικίνδυνη.   Η Σταυρούλα, κάτω από την πίεση του Δημήτρη, που ζητά επίμονα να μάθει τι του κρύβουν, και ταραγμένη απο την ανακοίνωση του Άγγελου ότι με τη Δάφνη πάνε για χωρισμό, χάνει τις αισθήσεις της πράγμα που βάζει σε μεγαλύτερες υποψίες τον Δημήτρη.

Ο Φιλιππίδης ανησυχεί για τις κόρες του και απαιτεί από τους Χρίστο και Νίκο να τις προστατεύσουν, αφού αυτές δεν ευθύνονται για τίποτα. Την προστασία της Σύλβιας  αναλαμβάνει ο Ναπολής παριστάνοντας και πάλι κάποιον άλλον. Μια εκπληξη περιμένει ωστόσο τη Συλβια και τον Ναπολή καθώς αυτός την ακολουθεί στο σπίτι της.

Επεισόδιο 9

Ο περίεργος τύπος που ακολουθούσε τον Ναπολή και τη Σύλβια καταφέρνει να μπει πίσω της μέσα στο διαμέρισμά της και να κλειδώσει πίσω του την πόρτα. Παρά την αρχική της τρομάρα, η Σύλβια γρήγορα ανακαλύπτει ότι ο τυπάς είναι του χεριού της. Ο Ναπολής, έχοντας κλειδωθεί απέξω και φοβούμενος ότι ο τυπάς μπορεί να κάνει κακό στη Σύλβια, αναλαμβάνει δράση, με τα ευτράπελα να συμβαίνουν το ένα μετά το άλλο, καθώς ο τυπάς προσπαθεί να αποδράσει.  Κώστας και Αννα θέλουν να μάθουν λεπτομέριες για όσα τους κρύβει η Αλμα και επικοινωνούν με τον Μελή. Η Μαρία ανακαλύπτει ότι η Βίκη έχει εξαφανιστεί από το σπίτι, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Επικρατεί αναστάτωση και η Μαρία, μαζί με τη Δάφνη και τον Άγγελο βγαίνουν με το αυτοκίνητο στο δρόμο αναζητώντας την. Την ίδια ώρα ο Χρίστος, μαζί με τον Νίκο και τον Ναπολή, προσπαθούν να ελευθερώσουν τη Σύλβια από έναν τύπο που μπήκε μαζί της στο διαμέρισμά της. Ο τύπος αυτός, παρά την άγρια του φάτσα δεν είναι και τόσο επικίνδυνος όσο φάνηκε αρχικά κι όταν ανακαλύπτει την παρουσία της αστυνομίας αποφασίζει να το σκάσει από το μπαλκόνι

Επεισόδιο 10

Όλοι στο σπίτι της οικογένειας Χριστάκη είναι ανάστατοι, αφού η Βίκη εξακολουθεί να είναι άφαντη. Ο Χρίστος είναι τόσο εκνευρισμένος, που χαστουκίζει τον αστυνομικό που υποτίθεται έπρεπε να προσέχει διακριτικά το σπίτι των Χριστάκηδων. Η Βίκη περπατά μόνη στους δρόμους της παλιάς Λευκωσίας. Στο μεταξύ όμως όλοι οι άλλοι εξακολουθούν να την αναζητούν. Μετά τη σύλληψη του τυπά, που μπήκε στο διαμέρισμα της Σύλβιας, η Δέσπω συνομιλεί μαζί με τον Ναπολή και οι ελπίδες της ότι μπορεί να τον κατακτήσει αναπτερώνονται. Η Άννα πιέζει την Άλμα να ανοίξει επιτέλους το στόμα της και να τους πει ό,τι ξέρει σε σχέση με τα γεγονότα που συμβαίνουν. Ο Νίκος πείθει τον Χρίστο να δεχτεί να στείλουν μια φωτογραφία της Βίκης σε όλα τα περιπολικά και τους αστυνομικούς που βρίσκονται σε περιπολίες στη Λευκωσία, με σκοπό να εντοπιστεί η Βίκη. Στο μεταξύ ο Ναπολής περιμένει οδηγίες από τον Χρίστο για το πώς θα χειριστεί τον Αλέξανδο Φιλιππίδη, ο οποίος παραμένει, υπό την επιτήρηση του Ναπολή, στο σπίτι της Σύλβιας. Ο Φιλιππίδης αποφασίζει ξαφνικά να αποκαλύψει στη Σύλβια την αληθινή ταυτότητα του Ναπολή, που εμφανίζεται στη Σύλβια σαν γκέι, με το όνομα «Μάικ».

Επεισόδιο 11

Η Μαρία πηγαίνει με άγριες προθέσεις στο νοσοκομείο για να βρει τον Δημήτρη, να του ζητήσει εξηγήσεις για το στόρι της Ελίνας. Γίνεται αγενής με την Ελίνα, αλλά εκείνη ακριβώς τη στιγμή μεταφέρουν με φορείο μέσα στο νοσοκομείο τον πατέρα της Ελίνας, τον Αλέξανδρο Φιλιππίδη. Ο Γιοχάνες που είχε γνωριστεί με την Βίκυ όσο είχε εξαφανιστεί, βρίσκει την Βίκυ στο facebook και ξεκινούν να ανταλλάζουν μηνύματα. Ο Αλέξανδρος βρίσκεται χτυπημένος στο νοσοκομείο, το μαθαίνει πρώτα η Ελίνα που είναι εκεί και ενημερώνει την Σύλβια! Ο Χρίστος και ο Νίκος προσπαθούν να μάθουν πληροφορίες από τον τύπο που πιστεύουν ότι έχει σχέση με όσα συμβαίνουν, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης κάνει μια σοβαρή συζήτηση με Σταυρούλα και Λούη σχετικά με το μέλλον τους.

Για σας που την αγαπήσατε αλλά και για όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν για πρώτη φορά συντονιστείτε καθημερινά στις 21:20 στον ΑΝΤΕΝΝΑ!