“ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ” Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στις 23:00 στο OMEGA


H εποχή της δαιμονοποίησης της κάνναβης έχει παρέλθει ή όχι;

Η σειρά ντοκιμαντέρ έρευνας, «Είναι Αλήθεια», παρουσιάζει στην εκπομπή της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου στις 23:00, την εξελικτική διαδικασία για την εισαγωγή στη νομοθεσία της χρήσης, εξαγωγής καλλιέργειας και διάθεσης του πιο πολυσυζητημένου ίσως φυτού στην ανθρώπινη ιστορία.

Τα συμφέροντα, οι αδυναμίες στις πρόνοιες του νομοθέτη, ο συνεχής περιορισμός των δικαιωμάτων των ασθενών και η πρσπάθεια για έλεγχο της χρυσοφόρας αυτής βιομηχανίας που αναπτύσσεται, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του τρίτου επεισοδίου της εκπομπής που θα συζητηθούν.

Η εκπομπή «Είναι Αλήθεια» με τον Ονούφριο Σωκράτους αποκαλύπτει κάθε βδομάδα μία διαφορετική ιστορία που βασίζεται σε μαρτυρίες, γεγονότα και αποδείξεις, αφήνοντας τους τηλεθεατές να καταλήγουν κάθε φορά στα δικά τους συμπεράσματα για το ποια είναι η πραγματική αλήθεια.

Μια ερευνητική εκπομπή που κοιτάζει εις βάθος κάθε ιστορίας με στόχο να γνωστοποιήσει στοιχεία που παρέμειναν άγνωστα στην κοινωνία της Κύπρου, προβληματίζοντας τόσο τους πολίτες όσο και τους αρμόδιους.

Κάθε Πέμπτη στις 23:00 στο OMEGA