“ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ” Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στις 23:00

Ο Ονούφριος Σωκράτους μαζί με τους συνεργάτες του στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ έρευνας, αναλαμβάνει να φωτίσει τις πτυχές τολμηρών θεμάτων, που πολλές φορές αποτελούν ταμπού για την κοινωνία, με στόχο να συμβάλει στην ανάδειξη της αλήθειας.

Στο δεύτερο επεισόδιο η εκπομπή ντοκιμαντέρ, «Είναι Αλήθεια»,  που θα προβληθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στις 23:00, προσεγγίζει το θέμα της υποβάθμισης της ποιότητας ζωής σε βεβαρημένες από την οχληρία κοινότητες  και την αδυναμία του κράτους να δώσει λύσεις.

Παράνομες επεκτάσεις και μία ομάδα κατοίκων που ζει με την δυσοσμία και το θόρυβο ως μέρος της καθημερινότητας τους, περιμένοντας αποφάσεις που παραμένουν χρόνια στον πάγο.

Η εκπομπή «Είναι Αλήθεια», αποκαλύπτει κάθε βδομάδα μία διαφορετική ιστορία που βασίζεται σε μαρτυρίες, γεγονότα και αποδείξεις, αφήνοντας τους τηλεθεατές να καταλήγουν κάθε φορά στα δικά τους συμπεράσματα για το ποια είναι η πραγματική αλήθεια.

Μια ερευνητική εκπομπή που κοιτάζει εις βάθος κάθε ιστορίας με στόχο να γνωστοποιήσει στοιχεία που παρέμειναν άγνωστα στην κοινωνία της Κύπρου, προβληματίζοντας τόσο τους πολίτες όσο και τους αρμόδιους.

Κάθε Πέμπτη στις 23:00 στο OMEGA