Ψωνίζουμε και κερδίζουμε… γνώση στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και αυτό το καλοκαίρι σε συνεργασία με την Henkel!


Η γνώση δε σταματά ποτέ, όπως οι προσφορές και οι διαγωνισμοί των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ!

Και αυτό το καλοκαίρι οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η εταιρεία HENKEL μας προετοιμάζουν για τη νέα σεζόν, δίνοντας την ευκαιρία σε 25 τυχερούς να κερδίσουν μία υποτροφία από τα κέντρα ξένων γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ. Μέσα από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, προσφέρεται στους φίλους της γνώσης η δυνατότητα να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες, μαθαίνοντας μία ξένη γλώσσα.

Αγοράζοντας οποιαδήποτε συσκευασία DIXAN σε προσφορά και μαζί οποιοδήποτε άλλο προϊόν HENKEL σε προσφορά, αποκλειστικά από τα καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν μία από τις 25 υποτροφίες. Ο διαγωνισμός ισχύει από 08/08 έως 04/09 για αγορές με τη SOCIAL FAMILY CARD των Υπεραγορών.

Τα εν λόγω προϊόντα φέρουν την αντίστοιχη σήμανση, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να τα βρουν και στα φυλλάδια προσφορών των Υπεραγορών σε έντυπη μορφή ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση  www.alphamega.com.cy .

Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε δωρεάν μαθήματα μίας ξένης γλώσσας για μια ολόκληρη χρονιά, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό HENKEL των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και κερδίζοντας μία από τις 25 υποτροφίες των κέντρων ξένων γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ!