ΠΡΩΤΟ ΤΟ SURVIVOR ALL STAR ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ


Δυναμικό ξεκίνημα της εβδομάδας 

με μια συγκλονιστική αναμέτρηση

Μία συγκλονιστική αναμέτρηση των Διάσημων και των Μαχητών παρακολούθησε εχθές το τηλεοπτικό κοινό διατηρώντας το Survivor All Star στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με μέσο όρο για το γενικό σύνολο του κοινού  24,5% και 30,8% στο δυναμικό κοινό. Οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν τη ρεβάνς φέρνοντας τους Κόκκινους στη δύσκολη θέση της ψηφοφορίας ενός υποψήφιου προς αποχώρηση. Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν εκείνος που είδε τον εαυτό του να βγαίνει πρώτος υποψήφιος εκφράζοντας το παράπονό του προς την ομάδα του. 

Την ίδια άποψη για την υποψηφιότητά του εκφράζουν και ορισμένοι παίκτες των Μπλε παίρνοντας ανοιχτά θέση υπέρ του Κώστα τόσο πριν το αγώνισμα όσο και κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου. 

Το αποψινό επεισόδιο φέρνει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες σε έναν υδάτινο στίβο μάχης για το αγώνισμα που θα κρίνει τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Δυνατά ματσαρίσματα και μονομαχίες που κρίνονται στον πόντο ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη! Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και να διασφαλίσει την παραμονή των παικτών της;

Ένας δύσκολος στίβος μάχης περιμένει τους Survivors απόψε, για τις ανάγκες του οποίου, παίκτες και παραγωγή μεταφέρθηκαν σε άλλο location. 

SURVIVOR ALL STAR: δεν είναι παιχνίδι, είναι επιβίωση!

Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ