Προσωπικό RECόρ για τους REC! #kaisethimamai


καιΘαΘυμούνται αυτό το RECόρ

Άλλο ένα RECόρ για το αγαπημένο συγκρότημα, αφού το νέο τους video clip ξεπέρασε τα 100.000 views // 237,486 λεπτά watch time // μέσα σε 7 μέρες.

Το video clip σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στην Καλλιθέα, στα μέρη που μεγάλωσε ο ιδρυτής των REC, Άρης Λουμάκης. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο concept, στο οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά τον Άρη, τον Mike και την Ξένια σε δεύτερους ρόλους, ενώ είναι κυρίαρχα τα έντονα συναισθήματα όπως αυτό του έρωτα, της αγάπης και της αισιοδοξίας.

Σε ρόλους έκπληξη θα δούμε τον παρουσιαστή του Τροχού της Τύχης Πέτρο Πολυχρονίδη αλλά και τη νεαρή παρουσιάστρια του MAD TV Ευαγγελία Τσιορλίδα. Το νέο single των REC «Και Σε Θυμάμαι» έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό και βρίσκεται ήδη στο top 20 των τραγουδιών με τις περισσότερες μεταδόσεις, ενώ είναι στο TOP10 σε περισσότερους από 100 σταθμούς. Η μουσική ανήκει στον Άρη Λουμάκη, ενώ οι στίχοι τόσο στον ίδιο όσο και στην Αγγελική Μακρυνιώτη, η οποία έχει υπογράψει επιτυχίες σε Ν. Οικονομόπουλο, Χρήστο Δάντη, Σταμάτη Γονίδη κ.ά. Πολύ σημαντική στιγμή και ταυτόχρονα εξέλιξη στον ήχο του συγκροτήματος αποτελεί η νέα συνεργασία με τον Γιώργο Γαλανό, μουσικό παραγωγό καλλιτεχνών πρώτης γραμμής όπως ο Νίκος Βέρτης, η Άννα Βίσση, η Πάολα, κ.ά.

Το single «Και Σε Θυμάμαι» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από τη Feelgood Records.

Οι REC συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Spell Club της Αθήνας, διανύοντας μια από τις μεγαλύτερες σεζόν που έχει ήδη ξεπεράσει τους έξι μήνες.