Πρωινό για πρωταθλητές! CAL X ENSO X FAMOUS SPORTS


Πρωινό για πρωταθλητές! CAL X ENSO X FAMOUS SPORTS

Με μουσική και ανεβασμένη διάθεση, η Cal Creative Communication, ένα full service boutique communication agency υποδέχθηκε εκπροσώπους των media στα γραφεία του στη Λευκωσία, σε ένα μοναδικό πρωινό για…  πρωταθλητές!

Το brunch αυτό είχε vegan χαρακτήρα, εφόσον πραγματοποιήθηκε με αφορμή το World Vegan Day που γιορτάζεται την 1η Νοεμβρίου, εξ’ ου και όλα όσα μοναδικά σερβιρίστηκαν, είχαν την υπογραφή του εκπληκτικού Enso Vegan Lifestyle Bar.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν εξαιρετικής ποιότητας vegan γεύσεις. Τα vegan sandwiches χωρίς γλουτένη, φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά, έγιναν ανάρπαστα. Εντύπωση έκαναν και τα χορταστικά superfood breakfast bowls με chia seeds. Από το μενού ωστόσο, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα vegan signature desserts του Enso, χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη και γλουτένη. Energy bowls, γλυκές μπάρες και gluten free granola cups, αποτέλεσαν το talk of the day. Αυτή η #cleaneating εμπειρία ολοκληρώθηκε με τα Enso wellness shots που προσφέρουν πολλαπλά #healthbenefits.

Την ίδια μέρα, οι καλεσμένοι της Cal Creative Communication, είχαν την χαρά να δουν από κοντά vegan fashion και συγκεκριμένα #veganshoes των κορυφαίων αθλητικών brands Adidas και Reebok. Τα Famous Sports ως leaders στον τομέα τους, έφεραν κοντά μας #crueltyfree και #plantbased παπούτσια: τα διαχρονικά Adidas Stan Smith και το νέο παπούτσι άθλησης Reebok Nano X1, όλα βεβαίως, σε sustainable version, στο κλίμα που επέβαλλε η μέρα.

Το brunch αυτό αποτέλεσε μια υπέροχη εμπειρία για τους καλεσμένους και τους συνεργάτες της Cal Creative Communication, ενώ ήταν μόνο η αρχή από μια σειρά ανάλογων happenings που θα οργανώσει στις εγκαταστάσεις της η εταιρία το αμέσως επόμενο διάστημα, για φίλους, συνεργάτες και εκπροσώπους των media.

Γίνε μέρος του #CalLifestyle ακολουθώντας την Cal Creative Communication σε Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter και Pinterest.