Πρώην Σταρ Ελλάς στηρίζει δημόσια τη Σάσα Σταμάτη: «Κουράστηκα να πλασάρουν το ανήθικο για ηθικό»

Παίρνει θέση για την κόντρα με την Ιωάννα Τούνη

Δημόσια θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και τη Σάσα Σταμάτη πήρε πριν από λίγη ώρα η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου.

H influencer παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στη γνωστή δημοσιογράφο, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλεσε «τεμπέληδες» όσους χαίρονται που παίρνουν το επίδομα των 800 ευρώ.

Η Ιωάννα Τούνη ισχυρίστηκε ότι στη συνέντευξη έγινε «μοντάζ» των δηλώσεών της, στο ηχητικό, ωστόσο, που παραχώρησε η Σάσα Σταμάτη στο Πρωινό ακούστηκαν επακριβώς τα λόγια της.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις η Μέγκι Ντρίο πήρε δημόσια θέση υπέρ της γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, ενώ πριν από λίγη ώρα το ίδιο έπραξε και η Διονυσία Κουκίου γράφοντας: «Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τη Σάσα Σταμάτη για μια ακόμα φορά. Είναι όμορφο να σε σέβονται και να σε προσέχουν και χαίρομαι πολύ να μιλώ με άξιους επαγγελματίες.

Σάσα μου σ’ευχαριστώ για όλα και θα είμαι πάντα πρόθυμη να απαντώ στα ρεπορτάζ σου γιατί η αξιοπιστία σου και η διαφάνεια είναι από τα προσόντα σου που αγαπώ. ΥΓ. Πραγματικά κουράστηκα να πλασάρουν το ανήθικο για ηθικό και την π&*στ&α για εξυπνάδα».

Δείτε την εικόνα:

 

Πηγή : znews.gr