ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Κέρδισε δωρεάν προσκλήσεις για την πρεμιέρα της παιδικής ταινίας S.O.S Κοτόπουλο στο Διάστημα! Μια κωμωδία από άλλο Γαλαξία


Tο music.net.cy σας δίνει την ευκαιρία να δείτε πρώτοι και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την πρεμιέρα της παιδικής ταινίας S.O.S Κοτόπουλο στο Διάστημα! Μια κωμωδία από άλλο Γαλαξία την Τετάρτη 10/4/2019 και ώρα 5.30μ.μ. στον κινηματογράφο K Cineplex στο The Mall of Cyprus στην Λευκωσία.

ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

  1. Κάνε LIKE το page music.net.cy  στο FACEBOOK 

  2. Κάνε FOLLOW το page music.net.cy στο INSTAGRAM

  3. share το post  του διαγωνισμού

  4. συμπλήρωσε τα στοιχεία σου ΠΙΟ ΚΑΤΩ και λάβε μέρος στην κλήρωση για ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ. Εχουμε για εσάς 200 προσκλήσεις για Λευκωσία

Για να έχεις προτεραιότητα στα εισιτήρια για όλες μας τις πρεμιέρες cinema
Στείλε από το κινητό σου on musicnetcy στο αριθμό 1000 και γίνε μέλος στο πιο νεανικό club της Κύπρου

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις δες online www.music.net.cy/ON


 

S.O.S Κοτόπουλο στο Διάστημα !
Μια κωμωδία από άλλο Γαλαξία.

O Condorito είναι ένα τοπικός ήρωας ποδοσφαιριστής της πόλης Pelotillehue και η καρδιά του χτυπά μόνο για την Yayita. ίσως την πιο όμορφη γυναίκα σε όλη την Πόλη και αυτή όμως δεν κρυβεί τα συναισθήματα της για αυτόν ,ακόμα και αν είναι πουλί και δεν το θέλει με τίποτα η Μαμά της  .  Η Μαμά της Yayita. είναι μια ιδιαιτερα γιγαντόσωμη και περίεργη γυναίκα  η Tremebunda που μισεί τον φτωχό τον Condorito και θέλει για γαμπρό της τον Πλούσιο Πέπε .

O Condorito όμως δεν το βάζει κάτω και θέλει να κάνει με οποιαδήποτε κόστος γυναίκα του την όμορφη Γιαγίτα και κάνει μια σκοτεινή συμφωνία με τον πιο κακό Εξωγήινο όλου του Γαλαξία τον Μολόσκο στο σαλόνι του σπιτιου του .

Η συμφωνία απλή ο Μολόσκο θα απαγάγει την μελλοντική πεθερά του και ο Condorito θα ψάξει και θα παραδώσει στον Εξωγήινο ένα φυλαχτό απεριόριστων δυνάμεων.

Οταν ο εξωγήινος απαγάγει την πεθερά του και την πηγαίνει στο διαστημοπλοιο , o Condorito ανακαλυπτει οτι ο Μολόσκο σκοπεύει να καταστρέψει τη γη αν του παραδώσει το φυλαχτό και τότε προσπαθεί να αλλάξει την Σκοτεινή συμφωνία.

Με τον ανιψιό του τον Chicky ξεκινούν μια τρελή περιπέτεια μέσα στο διάστημα, στην Ζουγκλα του Αμαζονίου για να διασώσουν την Tremebunda , να ανακτήσουν το φυλαχτό, να σώσουν τον κόσμο και παράλληλα να κερδίσει και πάλι την καρδιά της αληθινής αγάπης του της Yayita.

Μια περιπέτεια για όλη την οικογένεια που θα σας κάνει να απογειωθείτε απο τα γέλια .

Λιγα Λόγια για τον Ηρωα 

Ενα διάσημο Κόμιξ της Λατινικής Αμερικής που αγαπιέται απο το 1946 γίνεται ταινία !

Ο Condorito είναι ένα διασημο κόμιξ Χιλής που αναφέρεται σε ένα ανθρωπόμορφο πουλί που ζει σε μια πλασματική πόλη που ονομάζεται Pelotillehue, μια τυπική μικρή χιλιανή επαρχιακή πόλη.

Το Condorito δημιουργήθηκε από τον Χιλιανό γελοιογράφο René Ríos, γνωστό ως Pepo. Παρά την χιλιανή του προέλευση, το Condorito είναι πολύ δημοφιλές σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική, όπου ο χαρακτήρας θεωρείται μέρος του γενικού λαϊκού πολιτισμού.

Η δομή του κόμιξ Condorito είναι πολύ απλή: κάθε σελίδα είναι ένα ανεξάρτητο αστείο, χωρίς καμία συνέχεια με άλλους (αν και μερικά ανέκδοτα είναι μεγαλύτερα ή μικρότερα από μία σελίδα).

Το 2017 2 απο τις μεγαλύτερες εταιρείες κινηματογραφικής παραγωγής  απο την Λατινική Αμερική σε συνεργασία με την 20th Fox στην διανομή δημιουργούν την πρώτη ταινία για τον μυθικό αυτό ήρωα της Λατινικής Αμερικής.