Πρεμιέρα απόψε για το “THE OMG SHOW” με εκλεκτούς καλεσμένους

«The OMG Show»

με τον Ανδρέα Γιόρτσιο

ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Απόψε στις 21:00

και κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα           

Πρεμιέρα απόψε στις 21:00 για τον Ανδρέα Γιόρτσιο και το «The OMG Show» στο OMEGA.

Ένα show με καυστική και κριτική οπτική γωνία των πραγμάτων που σχολιάζει και σατιρίζει την πολιτική, κοινωνική και οικονομική επικαιρότητα με το αστείρευτο  χιούμορ που τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο.  Οι καλεσμένοι του πολλοί.  Από το χώρο της πολιτικής, των ΜΜΕ μέχρι και των χώρο των τεχνών, συζητούν μαζί του με χαλαρή και χιουμοριστική διάθεση, απαντούν όμως και σε δελεαστικές και spicy ερωτήσεις.

Στο αποψινό πρώτο επεισόδιο, «ποδαρικό» κάνει ο Ανδρέας Βύρας που απαντά για την αναβολή των εκλογών, αν θα πλημμυρίσει η Λάρνακα έτσι και κατουρήσει ο στρούθος κι αν στο πίσω μέρος του μυαλού είναι η θέση του Γ.Γ. του ΑΚΕΛ.

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος μπαίνει στο δίλημμα Γαβριέλα Ζάρτιλα ή Γιώτα Δαμιανού, πότε εξοργίζεται στην εκπομπή, αν υπάρχουν πολιτικοί που δεν θα έφερνε και πως αντιδρά αν πολιτικοί αντιδρούν στην κριτική του.

O Stand up κωμικός Κωνσταντίνος Ψυλλίδης εχει άποψη για πολλά και την μοιράζεται μαζί μας, με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Η αγαπημένη ηθοποιός Μάρα Κωνσταντίνου ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια ενώ ο μουσικός και συνθέτης Μιχάλης Μέσιος με την μπάντα του αναλαμβάνει τη μουσική υπόκρουση και διάθεση που συνοδεύει του show.

Μαζί του ο ένας και μοναδικός Κωνσταντίνος Ιάσωνος με τις δικές του «επικές»  παρεμβάσεις, παρουσιάζοντας παράλληλα και τις ενότητες στις οποίες χωρίζεται του show.

Καλή Απόλαυση!

«The OMG Show» με τον Ανδρέα Γιόρτσιο

ΠΡΕΜΙΕΡΑ Πέμπτη 23/9 στις 21:00

Αρχισυνταξία – Παρουσίαση: Ανδρέας Γιόρτσιος

Σκηνοθεσία: Σοφία Βουργίδη

Παραγωγός: Δημήτρης Γιαννακού

Συγγραφική ομάδα: Writers in limbo