Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του του Κυπέλλου Coca-Cola


Πραγματοποιήθηκε  η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola Α’ – Β’ Κατηγορίας στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ στη Λευκωσία, στην παρουσία εκ των αντιπροέδρων της ΚΟΠ Θεόδωρου Θεοδούλου, του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά και της Channel Marketing Activation Executive της Coca-Cola HBC Cyprus Ηβόνης Κωνσταντίνου, εκπροσώπους ομάδων και δημοσιογράφων.

Ευχόμενη καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που θα αγωνιστούν, στο πλαίσιο ενός θεσμού που συμπληρώνει 62 χρόνια, προβάλλοντας τη θετική πλευρά του ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο της αθλητοπρέπειας και του σεβασμού, η κα Κωνσταντίνου είπε: «Η Coca – Cola αγκαλιάζει όλες τις ομάδες, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε φίλαθλο να ονειρευτεί την επιτυχία και να στηρίξει με την σωστή παρουσία του στο γήπεδο την αγαπημένη του ομάδα. Ο αθλητισμός άλλωστε αποτελεί κεντρικό πυλώνα της διαχρονικής μας στρατηγικής».

Με την ευκαιρία η κα Κωνσταντίνου ευχαρίστησε θερμά την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλες τις ομάδες που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κάθε χρόνο.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση:

Ανόρθωση – Άρης

Ομόνοια Λευκωσίας – ΑΕΖ

Νέα Σαλαμίνα – Πάφος FC

Νικητής αγώνα Απόλλων – ΑΕΛ με ΑΕΚ

Η Coca-Cola, ως ο διαχρονικός υποστηρικτής του θεσμού, αποτελεί το κατεξοχήν ποδοσφαιρικό αναψυκτικό, έχοντας ταυτιστεί με τα μεγάλα ντέρμπι και τις ανεπανάληπτες στιγμές, που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει.