Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Α’ και B’ κατηγορίας


Στο Συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola Α’ και Β’ Κατηγορίας.

Το κατεξοχήν αναψυκτικό των γηπέδων, συνεχίζει να μοιράζει μαζί με το κυπριακό ποδόσφαιρο, τις μοναδικές στιγμές του Κυπέλλου Coca-Cola, με την κλήρωση της δεύτερης φάσης Α’ και Β’ κατηγορίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του κ. Ευάγγελου Μούσκου, εκ των αντιπροέδρων της ΚΟΠ, του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά και της Corporate Affairs & Sustainibility Manager της χορηγού εταιρείας Coca-Cola HBC Κύπρου Μελίνα Λιμνάτη, εκπροσώπους ομάδων και δημοσιογράφων.

Εκ μέρους της χορηγού εταιρείας, η κ. Λιμνάτη, που κλήρωσε και το Λεμεσιανό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΛ και του Απόλλωνα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ομάδες, αναφέροντας πως η Coca – Cola αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής ιστορίας από το 1962 με τον αθλητισμό να αποτελεί κεντρικό πυλώνα της στρατηγικής της εταιρείας διαχρονικά. «Το ποδόσφαιρο ειδικότερα προάγει στην κοινωνία αξίες όπως η συλλογικότητα, η συνεργασία, η στοχοπροσήλωση και η εξέλιξη. Αξίες συνυφασμένες και με τις δικές μας».

Τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση είναι τα πιο κάτω:

ΑΕΛ – Απόλλων
Ομόνοια Λευκωσίας – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών
ΠΟ Ξυλοτύμπου – Ολυμπιακός
Πάφος FC – Ακρίτας Χλώρακας
Νικητής αγώνα ΠΑΕΕΚ – Ανόρθωση με ΕΝ Παραλιμνίου
Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ
ΑΠΟΕΛ – Άρης
Δόξα Κατωκοπιάς – Εθνικός Άχνας

Η Coca – Cola στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο το κυπριακό ποδόσφαιρο, διαθέτοντας μια πλούσια κληρονομιά που έχει να επιδείξει μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές.