Πώς θα καταλάβεις ότι αυτή η σχέση έχει αρχίσει να σε «κουράζει» με τον καιρόΟι σχέσεις είναι πολύπλοκες κι αυτό γιατί, φίλη μου, οι άνθρωποι είναι το μεγαλύτερο μυστήριο στον πλανήτη.

Δεν μπορείς πάντα να τα πηγαίνεις καλά με τον άλλον, ανεξάρτητα με το πόσο πολύ το θέλεις ή έχεις προσπαθήσεις για να χτίσεις κάτι ουσιαστικό μαζί του.

Αν, λοιπόν, είστε καιρό μαζί, αλλά αισθάνεσαι ότι τα έχεις δώσει όλα και ανταπόκριση δε βρίσκεις από πουθενά, τότε μάλλον είναι αυτό που λέμε ότι κάποιες σχέσεις καταλήγουν να σε κουράζουν αντί να σε ξεκουράζουν ή να σε γεμίζουν ενθουσιασμό και ελπίδα.

1. Εκνευρίζεσαι πολύ εύκολα πλέον με κάποια πράγματα

Δεν μπορείς να επαναλαμβάνεις συνεχεία το ίδιο πράγμα και ο άλλος απλά να μη λέει να το σέβεται, πράγμα που σου δημιουργεί μια γενικότερη δυσφορία.Έχουν αρχίσει να σε εκνευρίζουν ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα, τύπου ο τρόπος που μασάει, το ότι ξυπνάτε μαζί και γενικά πράγματα που κάποτε σε ευχαριστούσαν.

2. Έχεις χάσει κάθε ενδιαφέρον για αυτά που κάνει

Είτε σου μιλήσει όμορφα, είτε απλά αδιαφορήσει, είτε σου δώσει και δε σου δώσει λογαριασμό τι θα κάνει, εσένα απλά δε σε «ακουμπάει». Έχεις κουραστεί τόσο με αυτή τη συναναστροφή που μάλλον τα ρολά έχουν κατέβει μια ώρα νωρίτερα.

3. Αισθάνεσαι να χάνεις τον εαυτό σου

Όταν οριακά ξεχνάς ποια είσαι και οι παλιές σου συνήθειες μοιάζουν να είναι τόσο μακρινές, μάλλον δε σε γεμίζει τίποτα από αυτά που συμβαίνουν στη σχέση σου και έχεις κουραστεί υπερβολικά να προσπαθείς να ανακτήσεις τη χαρά.

4. Σου είναι δύσκολο πια να εκφράσεις την αγάπη σου

Όταν δεν μπορείς πλέον ούτε σ’ αγαπώ να πεις στον άλλον, γιατί απλά δεν αισθάνεσαι την ένταση που υπήρχε και έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου, ίσως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από αυτό που έχετε.

Πηγή : psychologik-faros