Πως να ντυθείς με θηλυκότητα ακόμη και όταν έχει καύσωναΗ θερμοκρασία έχει χτυπήσει κόκκινο, επομένως το ντύσιμό μας πρέπει να είναι όσο πιο σωστό και δροσερό ώστε να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε χωρίς να ταλαιπωρηθούμε.

Το πιο σημαντικό βήμα είναι σίγουρα τα υφάσματα. Το καλοκαίρι έχει ανάγκη από ρούχα που όχι μόνο θα απωθούν τη ζέστη αλλά παράλληλα θα διατηρούν τη θερμοκρασία του σώματος σε χαμηλά επίπεδα.Παρόλα αυτά όλες θέλουμε ακόμη και όταν έχει πολύ ζέστη να φοράμε να μην ζεσταινόμαστε αλλά να κρατάμε την θηλυκότητα μας. Πάμε να δούμε μερικά styling tip για να είμαστε θηλυκές ακόμη και όταν ο υδράργυρος φτάνει στα ύψη.

@selinyagcioglu

Τα strapless top που αναδεικνύουν τους ώμους είναι μία τέλεια πρόταση για θηλυκές εμφανίσεις όταν έχει πολύ ζέστη. Η τζιν φούστα απλά είναι το τέλειο bottom κομμάτι που θα συνδυάσεις.

@selinyagcioglu

Τα λευκά  ρούχα χαρίζουν δροσιά σίγουρα, αλλά πέρα από τα κλασικά σχέδια μπορείς να βρεις και κάποια πιο θηλυκά όπως μπουστάκια ή top με cut outs που θα σε βοηθήσουν για την ζέστη.

@vikyandthekid

Τα top που δένουν στο λαιμό και έχουν την πλάτη έξω επίσης είναι super sexy και μπορείς να τα βάλεις άνετα και τα πρωινά που έχει ζέστη στην πόλη με ένα χαλαρό σορτσάκι ή με αέρινο παντελόνι.

@anoukyve

Λευκά φορέματα που πάντα έχουν το θηλυκό στοιχείο που θες και σίγουρα το σωστό χρώμα για την πολύ ζέστη.

@vikyandthekid

Τα λευκά πουκάμισα δεμένα στην μέση είναι πολύ ωραία πρόταση για τις ζεστές μέρες και δίνουν την θηλυκή λεπτομέρεια που θες στο ντύσιμο σου.

@vikyandthekid

Τα crop πουκάμισα συνδυασμένα με mini φούστες αποτελούν μία νέα πρόταση που βλέπουμε πολύ στο Instagram και μας αρέσει για τώρα.

@anoukyve

Ένας ώμος- Μία λεπτομέρεια που υπάντα προσθέτει θηλυκότητα στην εμφάνιση μας και τώρα με την ζέστη και άνεση στο στιλ μας.

@laura_eguizabal

Slip dress μία πρόταση κλασική για τις ζεστές μέρες αλλά για να κάνεις το look πιο θηλυκό φόρεσε ένα με έντονη απόχρωση που θα ξεχωρίσει.

Πηγή : tlife.gr