Πώς διατηρεί ο Ντόναλντ Τραμπ την πλούσια κόμη του; Ο γιατρός του λύνει τη σιωπή του…

Μπορεί να είναι το πιο αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό της εμφάνισής του. Ο λόγος για την πλούσια κόμη και την αφράτη και κυματιστή φράντζα του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Περήφανος και σίγουρος για το τριχωτό της κεφαλής του, ο νέος πρόεδρος είχε ζητήσει από τους πολίτες να του… τραβήξουν τα μαλλιά, για να αποδείξει πως είναι φυσικά δικά του.

Το μυστικό για τα άφθονα και πλούσια μαλλιά του αποκάλυψε ο ίδιος ο γιατρός του, όπως γράφει η εφημερίδα Independent, εξηγώντας πως ο Τραμπ παίρνει ένα φάρμακο για να ενισχύσει την ανάπτυξή τους. Όπως ανέφερε σε πολλές συνεντεύξεις του ο Harold Bornstein, ο Τραμπ παίρνει μια μικρή δόση φιναστερίδης, ουσίας που χρησιμοποιείται και για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Για την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου είχε επιχείρημα τόσο τα μαλλιά του Τραμπ όσο και τα δικά του. «Έχει όλα τα μαλλιά του» είπε στους New York Times «κι εγώ έχω όλα τα μαλλιά μου».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Λευκός Οίκος δεν έκανε κανένα σχόλιο ούτε για το εάν ο Bornstein είναι όντως γιατρός του Τραμπ ούτε για το εάν ήταν ακριβείς οι πληροφορίες του.

Ο γιατρός Bornstein είπε επίσης πως ο μεγιστάνας πρόεδρος παίρνει επίσης κάποιο φάρμακο για να αντιμετωπίσει μια δερματοπάθεια που κάνει το πρόσωπό του να κοκκινίζει αλλά και στατίνες για τη χοληστερίνη. Παίρνει επίσης μια παιδική ασπιρίνη για να περιορίσει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής.

Πηγή: newsbeast.gr