Πολλαπλά κανάλια εξυπηρέτησης για τους πελάτες της Cyta. Tώρα, νέο κατάστημα Cytaκαι στο NicosiaMall


Ένα νέο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Nicosia Mall of στη Λακατάμεια, πρόσθεσε πρόσφατα η Cyta στο δίκτυο καταστημάτων της. Σταθερός στόχος του Οργανισμού είναι να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά σε περισσότερους πελάτες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να επωφεληθούν από το ψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που τους προσφέρει διαχρονικά, με συνέπεια και αξιοπιστία.

Πρόκειται για το 22ο κατάστημα Cyta, το οποίο έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα νέα αναβαθμισμένα πρότυπα του Οργανισμού για την εξυπηρέτηση πελατών. Στο κατάστημα, το έμπειρο προσωπικό της Cyta είναι στη διάθεση του κοινού για ενημέρωση και εξυπηρέτηση σχετικά με τα πακέτα σύνδεσης υπηρεσιών, τις τρέχουσες προσφορές και για πώληση συσκευών και αξεσουάρ.

Με την ευκαιρία σημειώνεται ότι, πέραν από τα καταστήματα Cyta που βρίσκονται σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, η Cyta προσφέρει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης πελατών από πολλαπλά κανάλια.

Συγκεκριμένα, το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης Οικιακών Πελατών (στον αριθμό 132) και Επιχειρηματικών Πελατών (στον αριθμό 150) λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς καμιά χρέωση, ενώ η επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού www.cyta.com.cy παρέχει τη δυνατότητα υποβολής παραγγελιών, καθώς και επικοινωνίας μέσω email για υποστήριξη και πληροφορίες.

Επίσης, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των κοινωνικών δικτύων  oι πελάτες μπορούν να απευθύνονται στα επίσημα κανάλια ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης στο Twitter (@cytasupport) και στο Facebook μέσω messenger (facebookcytaofficial), όπου μπορούν να λαμβάνουν προσωπικές απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

Επιπρόσθετα, μπορούν να  παρακολουθούν τα σύντομα ενημερωτικά βίντεο για τη χρήση των διαφόρων υπηρεσιών στο YouTube, στο κανάλι CytaSupport. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι για τις  περιπτώσεις χειρισμού βλαβών σε συσκευές που έχουν αγοραστεί από τη Cyta, το κοινό της Λευκωσίας μπορεί να επισκέπτεται το κατάστημα CytaSupportCenter που βρίσκεται στην Λεωφόρο Αθαλάσσας.

Με την ανάπτυξη πολλαπλών καναλιών εξυπηρέτησης, η Cyta επιβεβαιώνει στην πράξη τη σημασία που δίνει στην εξυπηρέτηση των πελατών της και τη σταθερή προσπάθειά της να είναι κοντά τους, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας.