Πολλά χαμόγελα μοιράζουν και φέτος οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στον Ερυθρό Σταυρό


Στηρίζοντας σταθερά το έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού (Κ.Ε.Σ.), οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ μοίρασαν και φέτος πολλά χαμόγελα. Ως αποτέλεσμα της εκστρατείας «Ένα παγωτό, πολλά χαμόγελα» που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως και τις 29 Μαΐου, συγκεντρώθηκε το ποσό των €17.000, το οποίο παραδόθηκε στην Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου.

Η συγκεκριμένη ενέργεια, μέσω της οποίας ενισχύεται ο Κ.Ε.Σ., αποτελεί μέρος του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Κατά την περίοδο που διήρκεσε η εκστρατεία τον φετινό Μάιο, από τα έσοδα της πώλησης κάθε συσκευασίας παγωτού, το 5% διατέθηκε για τις ανάγκες του Οργανισμού.

Η κοινωνία είναι ένας από τους πυλώνες δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Μέσω των εκστρατειών που διοργανώνουν, συνδράμουν το έργο κοινωφελών ιδρυμάτων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών της Κύπρου, συμβάλλοντας στην κοινωνική ευημερία.

Την επιταγή με το ποσό παρέδωσε η κ. Νατάσα Κωνσταντινίδου, Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. «Η ανεκτίμητη προσφορά του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο είναι γνωστή. Χαιρόμαστε πολύ που οι Υπεραγορές μας προσθέτουν ένα λιθαράκι στο σπουδαίο έργο του Oργανισμού».

Η κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου ευχαρίστησε τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για τη γενναιοδωρία τους, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι οργανισμοί με ανθρωπιστικούς σκοπούς και δράσεις να έχουν τη στήριξη της τοπικής κοινότητας.