«Πολλά απίθανα» – Ακούστε το νέο τραγούδι του Διονύση Μακρή!

O Διονύσης Μακρής έπειτα από τις τελευταίες του κυκλοφορίες με τίτλο “Δεν Στραβώνω” και το νέο του remix για την μεγάλη του επιτυχία “Απόλαυση” , το οποίο μας θύμισε κάτι από τα παλιά, ανεβάζοντας την διάθεση στα ύψη, επανέρχεται δυναμικά στην μουσική αρένα με το ολοκαίνουργιο του τραγούδι με τίτλο “Πολλά Απίθανα“.

Με έναν πολύ ευρηματικό τίτλο και ένα ιδιαίτερο άκουσμα , ο γνωστός τραγουδιστής επιστρέφει στα μουσικά λημέρια, κάνοντας την μεγάλη ανατροπή και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συμβούν πολλά απίθανα τους επόμενους μήνες καθώς το κομμάτι έχει αυτό το κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει.

Το νέο τραγούδι μιλάει για αυτά τα απίθανα και τα αναπάντεχα που έρχονται στην ζωή μας εκεί που δεν το περιμένουμε, τονίζοντας πως με τον παρακάτω στίχο ” και όσα μου κράταγες κρυφά, βγαίνουν στο φως” πως ότι και να γίνει η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και θα φέρει στην επιφάνεια νέες πτυχές της ζωής μας.

Την μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει ο Στέργιος Ρέππας, τους στίχους ο Αντώνης Ρέππας μαζί με τον Στέργιο Ρέππα και κυκλοφορεί μέσα από την Heaven Music.