Ποια είναι τα πιο χαδιάρικα ζώδια;Ακόμη κι αν δεν το δείχνουν ξεκάθαρα, αυτά τα τρία ζώδια λατρεύουν τα χάδια

Είναι εκείνα τα ζώδια που θα μπορούσαν να έχουν για κατοικίδιο γάτες ή γλυκά χαδιάρικά σκυλιά. Αλλά όχι απαραίτητα, είναι οι ίδιοι ανοιχτοί στο να τους κάνεις χάδια.

Καρκίνος

Ε φυσικά και δε θα έλειπε από τη λίστα ο Καρκίνος. Είναι ένα υπερ-ευαίσθητο ζώδιο που το παν για αυτόν είναι τα χάδια. Δίχως χάδι, δύσκολα θα ανοιχτεί και θα νιώσει άνετα μαζί σου.

Επειδή ντρέπεται αρκετά εύκολα με αποτέλεσμα να περιορίζει τον εαυτό σου σε μεγάλο βαθμό από το να κάνει κάποια κίνηση. Μέσα από μια ευαίσθητη και γλυκιά προσέγγιση θα μπορέσει να νιώσει πιο εύκολα ότι μπορεί να βρεθεί στην αγκαλιά σου.

Γενικά δείχνε του περισσότερα πράγματα σε συνδυασμό με έναν πιο τρυφερό τρόπο προσέγγισης.

Παρθένος

Όσο σκληρός και να παριστάνει ότι είναι στο θέμα του χαρακτήρα, άλλο τόσο γλυκός είναι στην πραγματικότητα. Ο Παρθένος έχει την τάση να βάζει ψυχολογικές άμυνες μπροστά με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνεις αν σε θέλει ή όχι.

Για αυτό με ένα απλό φιλάκι στο μάγουλο, ή χάιδεμα στο χέρι του, θα τον δεις να γίνεται άλλος άνθρωπος ξαφνικά. Είναι σημαντικό για αυτόν να μη νιώθει άγχος, επειδή γενικότερα Παρθένος και άγχος πάνε μαζί.

Του αρέσει πολύ να τον παίρνεις αγκαλιά και να του χαιδεύεις το χέρι πολύ απαλά.

Τοξότης

Όσο κυνικός και στην κοσμάρα του κι αν είναι, άλλο τόσο ρομαντικός και γλυκός δύναται να γίνει. Είναι το ζώδιο που μπορεί να έχει νεύρα με το παραμικρό και απλά αν του κάνεις ένα μασαζάκι, θα γίνει τελείως διαφορετικός.

Η ηρεμία του και η γλυκήτητά του εξαρτώνται από το άτομο που έχει δίπλα του. Αν ο άλλος είναι τρυφερός, του μιλάει ήρεμα και του χαϊδεύει τα μαλλιά ή του κάνει μασάζ, τότε θα δεις την καλύτερη εκδοχή του.

Ειδικά αν πάτε μια μονοήμερη μαζί και τον φροντίζεις, να ξέρεις ότι η κρεβατοκάμαρα θα γίνει ο πιο αρεστός σας χώρος στο σπίτι.

Πηγή : imommy.gr