Πλούσιο Christmas brunch από τη Louis Hotels. Η Louis Hotels υποδέχθηκε εκπροσώπους των media στο Hilton Nicosia


Πλούσιο Christmas brunch από τη Louis Hotels

Η Louis Hotels υποδέχθηκε εκπροσώπους των media στο Hilton Nicosia

Μέσα σε εορταστικό κλίμα και μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, η Louis Hotels παρέθεσε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου το πρωί σε εκπροσώπους των media ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο brunch, στο lobby του Hilton Nicosia. Συντελεστές και συνεργάτες του συγκροτήματος είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν από κοντά σε χαλαρό κλίμα με τα στελέχη της εταιρείας και να ανταλλάξουν ευχές, απολαμβάνοντας παράλληλα ένα πλούσιο Christmas brunch.

Την ίδια στιγμή, οι εκπρόσωποι των media είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα ξενοδοχεία, τις ανακαινίσεις, τις αναβαθμίσεις αλλά και για τη νέα «Exclusive» συλλογή των ξενοδοχείων της Louis Hotels. Ανταποκρινόμενη στις νέες τάσεις ταξιδιών και απαιτήσεων των επισκεπτών, η Louis Hotels επαναπροσδιορίζει τις συλλογές της («Elegant», «Family» και «Villa»), επιδιώκοντας τη διατήρηση και ενδυνάμωση του επιπέδου ικανοποίησης των επισκεπτών της.

Η κα Πόπη Τάντα, Chief Commercial Officer της Louis Hotels, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στη δημιουργία της νέας συλλογής ξενοδοχείων της Louis Hotels – «Exclusive» collection, η οποία περιλαμβάνει πεντάστερες πολυτελείς μονάδες με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, ποιοτικές υπηρεσίες και έμφαση στο lifestyle. Στη συλλογή αυτή ανήκουν τα δύο στολίδια του συγκροτήματος στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, το Mykonos Theoxenia και το Once in Mykonos. Στην «Exclusive» συλλογή εντάσσονται το παραθαλάσσιο πεντάστερο bohemian chic ξενοδοχείο Asterion Suites & Spa, που βρίσκεται μια ανάσα από τα Χανιά της Κρήτης, καθώς επίσης και το ανανεωμένο New Ionian Sun στην Κέρκυρα και το Κing Jason Zante στη Ζάκυνθο, πολυτελείς μονάδες που θα είναι έτοιμες να υποδεχθούν το κοινό το 2024. Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες του αναπτυξιακού σχεδιασμού του συγκροτήματος, στην πρόσφατη έκδοση της εφημερίδας της Louis Hotels.

Τους εκπροσώπους των media χαιρέτησε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Hotels, κ. Ιάσωνας Περδίος. Ο κ. Περδίος ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους για τη μακρόχρονη στήριξη και συνεργασία και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και μια νέα παραγωγική χρονιά.

Στο πλαίσιο αυτό, τα ξενοδοχεία της Louis Hotels γιορτάζουν τα φετινά Χριστούγεννα με τη ζεστή ατμόσφαιρα και τη διακριτική πολυτέλεια που προσφέρουν. Τα λαμπερά ξενοδοχεία της Louis Hotels, με πλήρες εορταστικό πρόγραμμα και απολαυστικές γιορτινές στιγμές, έχουν φορέσει τα καλά τους και είναι έτοιμα να μοιραστούν το πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μαζί με τους επισκέπτες τους.

Οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν από το γιορτινό κλίμα και τον στολισμό του ξενοδοχείου και φωτογραφήθηκαν δίπλα στα λαμπερά χριστουγεννιάτικα δεντράκια και το ιδιαίτερο σπιτάκι του Άγιου Βασίλη, φτιαγμένο από ψωμί πιπερόριζας (gingerbread). Με την ολοκλήρωση του χριστουγεννιάτικoυ brunch, οι εκπρόσωποι των media έλαβαν αναμνηστικά δώρα.

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, με 26 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα ελληνικά νησιά.