Πίσω στα θρανία; Σκούλαρε! Tα Public, τα έχουν όλα!


Πίσω στα θρανία; Σκούλαρε! Tα Public, τα έχουν όλα!

Βρες στα καταστήματά μας και στο publiccyprus.com.cy

ό,τι χρειάζεσαι εύκολα και γρήγορα για την νέα σχολική χρονιά

Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς θα ακουστεί όπου να ‘ναι και το Public είναι εδώ για να σε βοηθήσει να… σκουλάρεις! Μια βόλτα σε ένα από τα έξι καταστήματα Public που βρίσκονται σε όλη την Κύπρο ή μια επίσκεψη στο publiccyprus.com.cy θα σε πείσει. Αποκλειστικά σχέδια σε τσάντες και κασετίνες, βιβλία, γραφική ύλη, προϊόντα τεχνολογίας σε ασυναγώνιστες τιμές!

Επισκέψου σήμερα τον ειδικό ιστότοπο που ετοιμάσαμε για να βρεις τα σχολικά που θα χρειαστείς και θα κάνουν την νέα σχολική χρονιά πιο εύκολη και πιο ευχάριστη.

Tα Public εγγυώνται την καλύτερη τιμή στην αγορά του νέου σας laptop με το Lowest Price Guarantee. Επωφεληθείτε και αγοράστε το laptop σας την περίοδο του Back to school και ξεγνοιάστε από το άγχος για το που θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Για να ξεκινήσει καλά η σχολική χρονιά τα Public ετοίμασαν το πιο σούπερ διαγωνισμό «Κέρδισε την αξία των Αγορών σου»! που θα αναδεικνύει νικητές κάθε μέρα!  Συγκεκριμένα, κάνοντας τις αγορές σου* από τα φυσικά καταστήματα Public ή από το publiccyprus.com.cy  μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου, μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσεις δωροεπιταγή ίσης αξίας με την απόδειξη των αγορών σου!