Ποιος τα είπε; «Ο Παντελίδης δεν τραγουδάει, μιλάει – Στην Πάολα δεν αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη σειρά»


Άγρια επίθεση σε Πάολα και Παντελή Παντελίδη από πολύ γνωστό και μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή. Ο ίδιος έχει κάνει μεγάλη καριέρα και πλέον κρίνει τους τραγουδιστές της νέας γενιάς.

-Από τα talent shows γιατί κατά τη γνώμη σου δεν βγαίνουν τραγουδιστές με διάρκεια;
«Ένας σοβαρός λόγος είναι το γεγονός ότι επιλέγονται με κριτήριο τα περισσότερα τηλεφωνήματα του κοινού και όχι σύμφωνα με τα καλλιτεχνικά κριτήρια μιας ειδικής επιτροπής. Όπως συνέβαινε παλιά με την εκπομπή «Να η ευκαιρία», που έβγαλε καλλιτέχνες καριέρας όπως ο Μανώλης Λιδάκης, η Γλυκερία, ο Θέμης Αδαμαντίδης” τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.

-Ποιους τραγουδιστές ξεχωρίζεις από τη νεότερη γενιά;
«Κανέναν, όλοι μοιάζουν μεταξύ τους. Τους ακούω και δεν καταλαβαίνω ποιος είναι. Είναι… καρμπόν».

-Τα είδωλα της σημερινής εποχής είναι ο Παντελής Παντελίδης και η Πάολα. Τους έχει ακούσει;
«Έχω ακούσει κάποια τραγούδια τους, αλλά από κοντά δεν τους έχω δει, ούτε τους έχω ακούσει. Τα τραγούδια του Παντελίδη δεν ανήκουν σε μετρικό σύστημα, είναι ένα πεζό κείμενο με μια μουσική, που το πηγαίνει σαν μια απορροφητική σκούπα που τραβάει όλα τα σκουπίδια. Κατά τα άλλα, δεν τραγουδάει, περισσότερο μιλάει, θα έλεγα, καθώς τα λόγια που βάζει μέσα σε τέτοια μουσική δεν προλαβαίνει και να τα τραγουδήσει. Όσο για την Πάολα, νομίζω ότι αξίζει μια θέση, όχι όμως αυτή που της έχουν δώσει σήμερα, δηλαδή της πρώτης σειράς. Αλλά αυτό είναι επόμενο, αφού σήμερα τα λεγόμενα «πρώτα μαγαζιά» είναι αυτά που αποκαλούσαμε παλιά «σκυλάδικα της εθνικής οδού» ανέφερε σε καθημερινή εφημερίδα ο τραγουδιστής Φίλιππος Νικολάου.

filippos_nicolaou650

 

Πηγή: gossip-tv.gr