Ποιος συνθέτης απαγορεύει στον Νότη Σφακιανάκη να ερμηνεύει τραγούδια του -Απειλεί με εξώδικο

Εξώδικο στον Νότη Σφακιανάκη με το οποίο απαγορεύει την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών του έστειλε ο γνωστός συνθέτης Γιώργος Μουκίδης.

Σε ανάρτησή του χθες στο λογαριασμό του στο facebook, ο συνθέτης γνωστοποίησε αρχικά πως απαγορεύει την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών του από τον γνωστό τραγουδιστή ενώ λίγο αργότερα με νέα ανάρτηση γνωστοποίησε την πρόθεσή του να στείλει εξώδικο. Συγκεκριμένα έγραψε: «Με εξώδικο που θα επιδοθει-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου από τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη».

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]

Ο συνθέτης έχει γράψει πολύ γνωστά τραγούδια τα οποία έχει ερμηνεύσει ο Νότης Σφακιανάκης, όπως τα «Ένα γράμμα», «η Στέλλα η Σμυρνιά» και «Μια ματιά σου μόνο φτάνει».

[ot-video][/ot-video]

Τις τελευταίες ημέρες, ο γνωστός τραγουδιστής έχει βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο και έχει δεχθεί πλήθος σχολίων σχετικά με την συναυλία του στα Τίρανα.

Ο συνθέτης, που μετά την κοινοποίηση του εξωδίκου του, δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια για την απόφασή του αυτή, επέστρεψε δριμύτερος σήμερα επικρίνοντας κι αυτός με τη σειρά του τους θαυμαστές του λαϊκού τραγουδιστή και χαρακτηρίζοντάς τους «πρόβατα».
[ot-video][/ot-video]